Είδαμε μια πράσινη ημέρα…με όγκο!!!!

Ανοδική διάσπαση με οδηγό τις τράπεζες
August 31, 2016
Δωρεάν πρόσβαση στην νέα υπηρεσία
September 1, 2016

Η σημερινή ημέρα έδωσε πνοη στην αγορά..Οπως όλοι θα γράψουν.. Δεν θα πολυλογίσω με θεωρητικά και θα προχωρήσω στο ψητό… Παρακάτω θα δείτε ποια είναι η τρέχουσα κατάσταση σε επίπεδο intraday / ωριαίο για τα χαρτιά τα οποία έχω τεστάρει και έχω αξιοπιστα αποτελέσματα στα κοιτάπια μου.

Θεωρώ πως λίγο πολύ είναι κατανοητό καθώς το έχω ανεβάσει παλαίοτερα κάποιες φορές.

ΧΑ TREND

TREND XA

Απο δω και πέρα θα δείτε αρκετά διαγράμμα και πως θα τα έπαιζα εγώ. Δλδ τι θα ήθελα να δω απο την κίνηση τιμών και ποια επίπεδα θα ήθελαν να δοκιμαστούν. Θεωρώ πως το πλάνο είναι ξεκάθαρο σε κάθε περίπτωση.

ΜΥΤΙΛ

μυτιλ 31816

ΑΛΦΑ

αλφα 31816

ΟΠΑΠ

οπαπ 31816

ΕΧΑΕ

εχαε 31816

ΟΤΕ

οτε 31816

 

Σε κάθε περίπτωση, για όποιον δεν άνοιξε θέσεις κατα την διάρκεια της ημέρας (το καλύτερο σενάριο), θα πρότεινα το εξής..
Εαν δείτε να φευγουν οι τιμές άμεσα, κάνουμε ένα μικρό άνοιγμα θέσεων γιατί έχουμε το σενάριο της έντονης ανοδικής αντίδρασης.
Διαφορετικά  ανοιγουμε θέσεις στο γυρισμα και επιβεβαίωση των στηρίξεων (πηρατε μια ιδεα απο τα διαγράμματα μου). Η δευτερη τακτική είναι η πιο αμυντική.

Καλή εβδομάδα..Καλό trading!!

THEHAWKTRADER

 

Antonis TheHawktrader
Antonis TheHawktrader
Με πολυετή επαγγελματικη εμπειρια στο Supply Chain Management αλλα με το trading να είναι το μεγάλο πάθος του. Χάρη στην εντονη παρουσία του στα social media, αφου το ψευδώνυμο ήταν πιο γνωστό απο το πραγματικό ονομα του, πέρασε επίσημα και στον χρηματιστηριακό χώρο. Πλέον είναι Account Manager σε ΑΕΠΕΥ, κυρίως για ξένες αγορές αλλά το ΧΑ παράμενει ακόμα το μεράκι του.