ΙΛΙΓΓΟΣ…..και νέα θέση

Καλημέρα σας…στο ψητό κατευθείαν με ένα κακό σενάριο για τον τραπεζικό…..και κάτι καινούριο για όσους έχουν πρόσβαση στα κλειδωμένα άρθρα….

Τραπεζικός

Σκαλοπατάκια  αλλά πλέον δείχνει να αγκομαχάει στις 980-990 μονάδες και να μην μπορεί ψηλότερα….μπορεί να θέλει να κάνει κανένα γύρισμα για να πάρει φόρα για ψηλότερα….προσοχή όμως γιατί παίζει να είναι στη φάση δημιουργίας δεξιού ώμου.

Σημαντικότατο σημείο στήριξης το 930-910, το οποίο αν σπάσει οι ταύροι θα έχουν σοβαρό πρόβλημα. Ήδη φαίνεται μία βραχυπρόθεσμη σφήνα να σπάει….μέχρι που θα μας στείλει? 960-940 οι δύο βραχυπρόθεσμες στηρίξεις που πρέπει να τις κρατήσει αν θέλει να δει ψηλότερα….αν πέσουμε όμως κάτω από κάποιο σκαλοπάτι έχουμε θέμα.

Για όσους έχουν πρόσβαση στα κλειδωμένα…άνοιξα νέα θέση…..

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”2″ ihc_mb_template=”1″ ]

Σορτ ΑΛΦΑ στο 2,19€ σήμερα βλέποντας τις αποκλίσεις και την διάσπαση της σφήνας.

Η αδιαφορία σε άλλα βαριά χαρτιά (ΟΠΑΠ ΟΤΕ) δεν με ενοχλούσε….οι πιέσεις πάντως δεν μου αρέσουν και αυτό μπορεί να είναι σημάδι μεγαλύτερης διόρθωσης. Προσοχή λοιπόν…είμαστε σε επιφυλακή.

ΔΕΗ δεν σχολιάζω τα δημοσιεύματα τα οποία τα θεωρώ κατευθυνόμενα….αναλύση παλιά της ΜcKinsey που δεν προσφέρει τίποτα καινούριο…ίσα ίσα φέρνει περισσότερο πανικό ώστε τα αδύναμα χέρια να τα παρατήσουν…..αποκλισούλα στο 4 ωρο….

 

Κρατάμε λοιπόν τις υπόλοιπες θέσεις σε ΕΛΠΕ ΟΠΑΠ ΟΤΕ ΔΕΗ. Περισσότερα αύριο.

[/ihc-hide-content]

 

Καλή συνέχεια σε όλους

 

Leave a Reply