Ήταν στραβό το κλήμα (ΦΦ)…το φαγε και ο γάιδαρος

Καλημέρα σε όλους. Πτωτικά ξεκινάει η εβδομάδα μας και πως να μην ξεκινήσει άλλωστε αφού έχουμε σπάσει το 767 στον ΓΔ, οι διεθνείς αγορές πέφτουν με αφορμή την Ιταλία, εδώ έχουμε τα δικά μας με το ΦΦ που επιβάρυνε όλο το προηγούμενο διάστημα το κλίμα, τεχνικά είχαμε άσχημο εβδομαδιαίο κλείσιμο…….

Το θετικό σενάριο. Πάμε 731 και τελειώνει όλο το κύμα 2. (Σημείωση εκεί γύρω στο 730 είναι και το 38% Fibonacci retracement όλης της ανόδου). Το θετικό σενάριο με τρίπλες λέει οτι προς το 730 θα τελειώσει το κύμα Α μόνο, θα δούμε ράλυ για κύμα Β το καλοκαίρι και μετά κύμα C κάτω προς τις 630 μονάδες.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ

Οι προηγούμενες στηρίξεις είναι πλέον αντιστάσεις. Οπότε αν και αναμένω να ξαναπάμε προς τις 870 μονάδες, πρώτα πρέπει να ξεπεράσουμε τις 820. Απόρριψη στο 870 θα μας οδηγήσει σε νέα χαμηλά. Όπως και να έχει αναμένω αντίδραση. Αν σπάσει προς τα πάνω η μπλε γραμμή θα έχει γίνει ένα σημαντικό βήμα για αντιστροφή της τάσης.

ΔΕΗ ΕΛΠΕ ΠΕΙΡ (Κλειδωμένα)

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”2″ ihc_mb_template=”1″ ]

Τεχνικά θεωρώ την ΔΕΗ σούπερ για αγορές εδώ γύρω από τα 2€

ΠΕΙΡ δεν ακολουθήσαμε το πλάνο μας που είχε στοπ το 2,64€ και τώρα…τρέχουμε και δεν φτάνουμε. Από βραχυπρόθεσμοι traders γίναμε μακροχρόνιοι επενδυτές εδώ. Έτσι είναι αν δεν μάθεις από τα λάθη σου πληρώνεις. Υπομονή όμως και θα την βρούμε την άκρη έστω και με μικρή ζημιά. Η αγορά δεν θέλει πανικό. Θέλει γρήγορες αντιδράσεις και αντανακλαστικά που εμείς εδώ δεν είχαμε…οπότε υπομονή τώρα και να το δούμε καθαρά.

Βλέπω 5 κύματα να τελειώνουν ή να έχουν τελειώσει. Αντίδραση προς 2,80€

Τα ΕΛΠΕ είχαμε πει οτι τα παίρνουμε με στόχο βάθος εξαμήνου και παραπάνω. Στη μεγάλη εικόνα πλησιάζουν οριζόντια σημαντικότατη στήριξη. Παραμένω αισιόδοξος αν και όπως λέγαμε παλιότερα, αν χαθεί το 7,70-7,60€ έπρεπε να βγούμε. Δεν το κάναμε ούτε αυτό…υπομονή τώρα.

ΘΕΣΕΙΣ

 

[/ihc-hide-content]

Καλή συνέχεια σε όλους

Leave a Reply