Ήταν στραβό το κλήμα (ΦΦ)…το φαγε και ο γάιδαρος

Natural Gas week ahead
May 26, 2018
Is SPX just starting its run to 3000?
May 30, 2018

Καλημέρα σε όλους. Πτωτικά ξεκινάει η εβδομάδα μας και πως να μην ξεκινήσει άλλωστε αφού έχουμε σπάσει το 767 στον ΓΔ, οι διεθνείς αγορές πέφτουν με αφορμή την Ιταλία, εδώ έχουμε τα δικά μας με το ΦΦ που επιβάρυνε όλο το προηγούμενο διάστημα το κλίμα, τεχνικά είχαμε άσχημο εβδομαδιαίο κλείσιμο…….

Το θετικό σενάριο. Πάμε 731 και τελειώνει όλο το κύμα 2. (Σημείωση εκεί γύρω στο 730 είναι και το 38% Fibonacci retracement όλης της ανόδου). Το θετικό σενάριο με τρίπλες λέει οτι προς το 730 θα τελειώσει το κύμα Α μόνο, θα δούμε ράλυ για κύμα Β το καλοκαίρι και μετά κύμα C κάτω προς τις 630 μονάδες.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ

Οι προηγούμενες στηρίξεις είναι πλέον αντιστάσεις. Οπότε αν και αναμένω να ξαναπάμε προς τις 870 μονάδες, πρώτα πρέπει να ξεπεράσουμε τις 820. Απόρριψη στο 870 θα μας οδηγήσει σε νέα χαμηλά. Όπως και να έχει αναμένω αντίδραση. Αν σπάσει προς τα πάνω η μπλε γραμμή θα έχει γίνει ένα σημαντικό βήμα για αντιστροφή της τάσης.

ΔΕΗ ΕΛΠΕ ΠΕΙΡ (Κλειδωμένα)

This content is locked. Only for paid subscriptions

Το περιεχόμενο της σελίδας είναι διαθέσιμο μόνο μετά από αγορά συνδρομής

Buy a subscription to Unlock The Content!

Πρέπει να είστε συνδρομητής για να διαβάσετε το άρθρο

Καλή συνέχεια σε όλους

Alexandros Yfantis
Alexandros Yfantis
Fascinated by financial markets, studied International Securities Investment and Banking in the UK, works as a Portfolio Manager in Greece and runs a technical analysis website. Enjoys travelling and spending time with his family and preparing for the black belt in Korean Karate.