Και τώρα που έσπασαν οι 700 μονάδες τι????

 

Καλημέρα σε όλους. Το νέο χαμηλό ήρθε αφού σπάσαμε το 719 στον ΓΔ όπως είχαμε πει οτι θα γίνει αν έσπαγε. Είδαμε τελικά αυτό που δεν ήθελαν να δουν οι ταύροι. Σε πολλές μετοχές που είδαν νέα χαμηλά (ειδικά τραπεζικές) έχουμε θετικές αποκλίσεις. Αυτό είναι μία προειδοποίηση και όχι σήμα αντιστροφής τάσης. Το σήμα αντιστροφής της τάσης θα έρθει με την ανοδική διάσπαση του 743 αλλά τα πρώτα καλά σημάδια θα έρθουν με ανοδική διάσπαση και διακράτηση του 711.

Στο παραπάνω διάγραμμα δεν φαίνεται αλλά ο RSI δεν κάνει νέο χαμηλό. Έχουμε απόκλιση. Το ίδιο και στον τραπεζικό δείκτη.

Η αγορά έχει όλα τα φόντα να ξεκινήσει ανοδική αντίδραση. Δεν ξέρω αν θα παίξει κάποιο ρόλο η ομιλία του Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη αλλά σήμερα θα κλείσω τα σορτ ΟΤΕ στο 10,55€ και κάτω. Κυρίως γιατί προτιμώ στο τέλος αυτής της εβδομάδας να μην έχω θέση και να τα ξαναδούμε πιο ψύχραιμα από Δευτέρα. Σας είχα προειδοποιήσει οτι οι ομορφιές του τέλους του Αυγούστου θα τις ακολουθούσε άσχημος Σεπτέμβρης….και εδώ και έξω…βέβαια ο Αμερικάνος σφυρίζει αδιάφορα στα υψηλά του…αλλά οι υπόλοιποι με μπροστάρη τον Γερμανό έχουν πάρει την κάτω βόλτα.

Ο ΟΤΕ έκλεισε χθες ακριβώς πάνω στην στήριξη. Προτιμώ να πάρω τα κέρδη και να περιμένω.

Γενικά δεν πιστεύω οτι η πτώση έχει δρόμο ακόμη. Άντε να δούμε το 680-685 του ΓΔ. Γενικά δεν θεωρώ καλή ιδέα να βγαίνει κάποιος σορτ σε αυτά τα επίπεδα. Για αυτό και εγώ κλείνω τις θέσεις.

Για λονγκ θα το ξαναδούμε….υπομονή.

Καλή συνέχεια σε όλους

 

 

One thought on “Και τώρα που έσπασαν οι 700 μονάδες τι????

Leave a Reply