Κάλμα παιδιά….κάλμα…

Καλημέρα σε όλους. Η σφήνα έσπασε. Πάμε να βρούμε την αρχή της στις 600 μονάδες. Το θετικό για εμάς μέχρι στιγμής είναι οτι η αγορά πέφτει και η δομή της είναι κινητήρια.

gd

Χθες ξεκίνησε ανοδική αντίδραση. Όσο κρατάμε πάνω από το 640 μπορούμε να πάμε προς το 651 (πιο πιθανό) ή και 658 ως διορθωτικό του πρώτου κομματιού πτώσης από το 670. Είναι όμως αυτή η πτώση κινητήρια, δηλαδή αρχή νέας πτωτικής κίνησης, ή απλά ένα ακόμη κομμάτι διόρθωσης; Το πιο σημαντικό σημείο για την μεσοπρόθεσμη ανοδική τάση παραμένουν οι 600 μονάδες. Βραχυπρόθεσμα βλέπω νέο χαμηλό τουλάχιστον προς τις 620-625 μονάδες, απλά μετά δεν θα θέλω να διασπαστεί το ενδιάμεσο υψηλό. Πιο πιθανό θεωρώ οτι έχουμε κορυφώσει.

Η ΔΕΗ πλησίασε το στοπ μου αλλά αντέδρασε και πλέον παίζει πάνω από το 2,90€. Το 2,83€ αν σπάσει κλείνω άμεσα την θέση μου εκεί. Ο ΜΥΤΙΛ είναι πολύ κοντά στο να δώσει σήμα πώλησης μετά από πολύ καιρό. Πρέπει να σπάσει τα 6€. Το μακροπρόθεσμό μου σενάριο παραμένει αρνητικό περιμένοντας το 550 τουλάχιστον στον ΓΔ.

Αν υπάρξει αλλαγή στην στρατηγική ή σε κάποια θέση θα ενημερώσω με bonus ανάρτηση. Για την ώρα χρειάζεται ηρεμία και υπομονή.

Leave a Reply