Καλοκαιρινή συσσώρευση

USDCAD eyeing 1.29
August 5, 2016
ΧΑ-διαγράμματα
August 21, 2016

Έχουμε και λέμε….Καλοκαιράκι…Η Αθήνα αδειάζει κάθε ημέρα καθώς μας το στέρησαν πέρυσι…Συνεπώς το ΧΑ παραμένει σε ρυθμούς χαλάρωσης. Έκανα ένα γρήγορο σκανάρισμα και φυσικά παρατηρείς πως πηγαίνεις από συσσώρευση σε συσσώρευση. Υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις οι οποίες μάλλον είναι αυτές που κρατάνε τους δείκτες βλ ΟΤΕ κ ΟΠΑΠ..

Για πάμε να δούμε…

FTSE

atf 7816

ΕΤΕ

ete 7816

ALFA

alfa 7816

EUROBANK

eurobank 7816

ΜΥΤΙΛ

mytil 7816

EXAE

εχαε 7816

ΔΕΗ

δεη 7816

FRLK

frlk 7816

 

 

Θα μπορούσα μάλλον να συνεχίσω και άλλο αλλά υποθέτω πως έχετε μπει ήδη στο νόημα…

Αυτό τι σημαίνει..? Πως οριοθετείς τα όρια και αποφασίζεις πως θα τα χειριστείς..Θα παίξεις το break? Θα παίξεις την επιβεβαίωση? Θα χτίσεις θέση τώρα προεξοφλώντας την κίνηση?

Η τρίτη στρατηγική είναι η πιο επικίνδυνη αλλά θα δώσει τα καλύτερα κέρδη αλλά κ χασούρα. Η πρώτη έχει ενδιαφέρον αλλά προτιμώ την δεύτερη..την πιο αμυντική..

Ένα διαγραμμα που έχει ενδιαφέρον είναι το παρακάτω

ΕΛΠΕ

elpe 7816

 

Αλλά πρέπει να σπάσει το κανάλι για να το ενεργοποιήσει…

 

Μέχρι τότε…Σας εύχομαι καλή ξεκούραση αλλά κ υπομονή…Μην βιάζεστε..

Trade well…Stay safe!!

THEHAWK

 

Antonis TheHawktrader
Antonis TheHawktrader
Με πολυετή επαγγελματικη εμπειρια στο Supply Chain Management αλλα με το trading να είναι το μεγάλο πάθος του. Χάρη στην εντονη παρουσία του στα social media, αφου το ψευδώνυμο ήταν πιο γνωστό απο το πραγματικό ονομα του, πέρασε επίσημα και στον χρηματιστηριακό χώρο. Πλέον είναι Account Manager σε ΑΕΠΕΥ, κυρίως για ξένες αγορές αλλά το ΧΑ παράμενει ακόμα το μεράκι του.