Κυματικές ανησυχίες….

Time for Berkshire Hathaway to start final wave 5
July 20, 2017
Metals on the rise
July 21, 2017

 

Καλημέρα σας,

Κλείνω την θέση στον ΟΤΕ (Αμέσως στο ψητό) γιατί δεν λέμε ποτέ όχι σε ένα κέρδος +4% από το 10,50€ (πούλησα 10,95€) και επειδή βλέπω στο βραχυπρόθεσμο 5 κύματα πάνω και πιθανότητα γυρίσματος προς το 10,60€.

ΟΠΑΠ ανεβάζουμε το στοπ λίγο κάτω από τα λεφτά μας στο 10,11€.

ΕΥΔΑΠ παραμένω λονγκ και βάζω στοπ το τελευταίο επίπεδο ενίσχυσης στα 6,10€.

Ο Γενικός δείκτης έχει αντίσταση το 860, στήριξη πρώτη το 847 και μετά το 836.

Κανένα σήμα αντιστροφής της τάσης για την ώρα. Προσοχή στα παραπάνω επίπεδα. Η τάση παραμένει ανοδική.

Ο Τραπεζικός συνεχίζει να κινείται μέσα σε ένα τρίγωνο και δεν αποκλείω να δούμε γύρισμα προς τις 1080-1050 μονάδες αν έχουμε διορθωσούλα με αφορμή τις πιθανές αναβαθμίσεις και την έξοδο στις αγορές.

Γενικά όπως είπα και σε προηγούμενο άρθρο δεν αγοράζω εδώ πάνω τράπεζες αλλά και αν αγόραζα κάτι, θα ήταν μικρότερη θέση απ΄ότι συνήθως. Στην ΜΙΓ υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον αλλά θα την κοίταγα προς τα 0,14€….πολύ μαρίδα εκεί μέσα που είτε έχει στοπ το 0,15 ή θα τα τινάξει στο 0,14-0,1350€. Περιμένουμε…στις επόμενες εβδομάδες αν τεχνικά φτιάξει θα σας πω και τον στόχο για τον Σεπτέμβρη….

 

καλή συνέχεια σε όλους και καλό trading

 

Alexandros Yfantis
Alexandros Yfantis
Fascinated by financial markets, studied International Securities Investment and Banking in the UK, works as a Portfolio Manager in Greece and runs a technical analysis website. Enjoys travelling and spending time with his family and preparing for the black belt in Korean Karate.