Λίγα και καλά…Είμαστε “ΙΝ..”

Η ώρα του…..
June 28, 2017
Αναμένοντας την κατέυθυνση
June 29, 2017

Καλημέρα!!

 

Επειδή δεν είχα χρόνο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, είχα καιρό να διαβάσω τα σχόλια των φίλων στο site. Είναι πολύ ευχάριστο πως υπάρχει θετική ανταπόκριση. Το στοίχημα είναι πως να είμαστε κερδισμένοι στο τέλος της κάθε σεζόν. Να έχουμε βγάλει τα “έξοδα” και το ταμείο να γράφει +++.

 

Σήμερα το μενού έχει…

 

ΙΝΚΑΤ

Την δώσαμε για αναστροφή…Πιαστηκε..Τώρα μας πέταξε μήνυμα για κατοχύρωση..Απο χθες..

 

 

ΙΝΛΟΤ

Όπως στα περισσότερα μικρά…Δεν μου βγήκε άμεσα η αναστροφή..Αλλά έπειτα από λίγα κεριά…Μάλιστα η τιμή δεν έφυγε πολύ κάτω..Αυτό ήταν το θετικό….

 

και για να μην έχετε παράπονο…έχω ένα νέο σήμα αναστροφής…Αλλά λόγω γενικού ανοδικού momentum, ίσως να είμαστε λίγο επιφυλακτικοί…Άλλωστε δεν μπορείτε να σορτάρετε αλλα τουλάχιστον έχουμε μια αφορμή για κατοχύρωση..

 

ΕΚΤΕΡ

Αυτά για σήμερα…Ευχαριστώ πολύ για θετικά λόγια σας..Καλό Trading!!!!

 

THEHAWKTRADER

Antonis TheHawktrader
Antonis TheHawktrader
Με πολυετή επαγγελματικη εμπειρια στο Supply Chain Management αλλα με το trading να είναι το μεγάλο πάθος του. Χάρη στην εντονη παρουσία του στα social media, αφου το ψευδώνυμο ήταν πιο γνωστό απο το πραγματικό ονομα του, πέρασε επίσημα και στον χρηματιστηριακό χώρο. Πλέον είναι Account Manager σε ΑΕΠΕΥ, κυρίως για ξένες αγορές αλλά το ΧΑ παράμενει ακόμα το μεράκι του.