Μακρινές ματιές…

JNJ Bulls be warned..an Elliot wave approach
August 24, 2017
Κυνηγώντας τις αποδόσεις…
August 25, 2017

Intracom.. η μετοχή μετά από την έντονη ανοδική κίνηση από τα 0,46 στα 0,70 ευρώ κάνει στο weekly chart τιμών μια πλάγια κίνηση, που μπορεί μεν να δείχνει λόγω της αύξησης στον όγκο συναλλαγών για «μερική» διανομή χαρτιών αλλά οι τεχνικές ενδείξεις όσο περνάνε οι μέρες αρχίζουν και αναδεικνύουν ένα σενάριο συνέχειας της ανοδικής κίνησης προς το όριο των 0,89 ευρώ. Το σημείο που μπορεί να ανατρέψει τον όλο σχεδιασμό είναι η καθοδική διάσπαση των 0,59€

Κορρές…  “ξέρω” χαρτί χωρίς ιδιαίτερη εμπορευσιμότητα αλλά το μακροπρόθεσμο pattern, που έχει αποτυπωθεί με τους αγοραστές να έχουν δημιουργήσει μια τεράστια δεξαμενή «μαζέματος»  τη τελευταία 6ετία δε μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Από τον Ιούλιο του 2011 έχει να γράψει τέτοιες τιμές ενώ εάν πάει και διασπάσει την ισχυρή ζώνη αντίστασης των 5 ευρώ με αυξημένο όγκο συναλλαγών ανοίγει το δρόμο για 2,5 ευρώ υψηλότερα, στα 7,53 ευρώ.

Apostolos Manthos
Apostolos Manthos
Οικονομικός Αναλυτής και «μαθητής» των αγορών από το 1989. Στρατηγική Επενδυτική Διαχείριση χρηματοοικονομικών προϊόντων βασιζόμενη σε διαγραμματικές και αλγοριθμικές ενδείξεις. Μαθηματικός Παν. Πατρών.