Μακροχρόνια διαγράμματα με πρωταγωνιστές και ‘καθυστερημένους’

Τιμές και χρόνοι στόχοι της ανόδου
November 22, 2016
ALPHA BANK REPLAY
November 24, 2016

Το μεγάλο ερώτημα είναι αν η άνοδος που ζούμε είναι ουσιώδης και αν έστω και μετά από μία διόρθωση θα συνεχίσει να ανεβαίνει. Μήπως είναι απλά η αρχή κάποιας μεγαλύτερης ανοδικής κίνησης; Μήπως απλά κάνουμε ανοδική αντίδραση μετά την πτώση από το 660 και θα ξαναδούμε συνέχεια στην μακροχρόνια πτωτική τάση; Σήμερα σας δείχνω κάποια μακροχρόνια διαγράμματά μου με μετοχές που έχουν τρέξει και με μετοχές που έχουν μείνει πίσω και μπορεί να τρέξουν.

Σε κομβικό σημείο ο ΓΔ. Κυματικά η άνοδος δεν είναι κινητήρια. Παρόλα αυτά οι αρκούδες τρώνε ξύλο.

gd-1

Πάνω σε αντιστάσεις

frlk titk mytil ote

Έχοντας απορριφθεί από την αντίσταση

inlot

Με μέλλον αν συνεχίσουμε ανοδικά (Δεν αναφέρω τις τράπεζες γιατί και είναι ειδική κατηγορία αλλά και επειδή εννοείται οτι θα είναι η κύρια κατηγορία που θα μας σπρώξει…αν φύγουμε για ψηλότερα).

ellaktor ppc

Πρωταγωνιστής ΟΠΑΠ

opap

Και 2 σε μία ενδιάμεση κατάσταση. Τα ΕΛΠΕ έσπασαν την γραμμή αντίστασης και δείχνουν διάθεση για ψηλότερα αν βοηθήσει και η αγορά. Η ΓΕΚΤΕΡΝΑ πλησιάζει σημαντικότατη αντίσταση με ορμή για διάσπαση. προσοχή οι σορτ.

gekterna elpe

Σε γενικές γραμμές οι ταύροι δεν έχουν να ανησυχούν όσο η αγορά βρίσκεται πάνω από το 570.

Alexandros Yfantis
Alexandros Yfantis
Fascinated by financial markets, studied International Securities Investment and Banking in the UK, works as a Portfolio Manager in Greece and runs a technical analysis website. Enjoys travelling and spending time with his family and preparing for the black belt in Korean Karate.