Με λοξές ματιές στο 10ετές

Triple top at 96.70 for the Dollar index
July 18, 2016
Forex review for July 19th
July 19, 2016

Με την αγορά να έχει μηδενικό τζίρο και το βάθος της πάντα επικίνδυνο, περιμένουμε προς τα που θα δούμε φέτος το καλοκαίρι μεσοπρόθεσμη τάση. Θα δούμε το 470 ή το 630; Πολλοί το αγνοούν, αλλά η εικόνα του 10ετούς στην αγορά μπορεί να ξεδιαλύνει αρκετές αμφιβολίες. Όσο το 10ετές δεν σπάει την στήριξη στο 7,70-7,60 η αγορά θα κινείται κυρίως πλαγίως. Αλλά αν δούμε διάσπαση τότε περιμέντε και το χρηματιστήριο να αποκτήσει μεταβλητότητα.

GD GR10Y

Ο Γενικός δείκτης εδώ και 2 μέρες έχει δώσει σήμα αντιστροφής της βραχυπρόθεσμης τάσης και περιμένουμε ανοδική επιβεβαίωση από το 10ετές. Τεχνικά ο ΓΔ πρέπει να συνεχίσει προς το 515-500 και να το σπάσει. Αυτό το σενάριο ισχύει μέχρι να σπάσουμε ανοδικά την πτωτική γραμμή τάσης. Οι συνδρομητές ξέρουν τις θέσεις μου και ενημερώνονται άμεσα για τις συναλλαγές μου. Ότι συναλλαγή αναφέρω στις υπηρεσίες οτι κάνω, γίνεται σε πραγματικό χρόνο με πραγματικά χρήματα.

Τέλος ανεβάζω μερικά διαγράμματα μετοχών…..

mytil ETE

ppc VIOH ALPHA

Καλό βράδυ

Alexandros Yfantis
Alexandros Yfantis
Fascinated by financial markets, studied International Securities Investment and Banking in the UK, works as a Portfolio Manager in Greece and runs a technical analysis website. Enjoys travelling and spending time with his family and preparing for the black belt in Korean Karate.