Με τα φρένα σπασμένα…..

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”2″ ihc_mb_template=”1″ ]

Καλημέρα σε όλους. Για αρχή μία ενημέρωση για τις συνδρομές. Οι συνδρομές πλέον γίνονται 3μηνες ή 6μηνες. Η 3μηνη θα κοστίζει 99€ και η 6μηνη 190€. Πριν αγοράσετε συνδρομή θα μου στέλνετε ένα μήνυμα στο admin@trading2day.com και θα σας δίνω πληροφορίες πως θα κάνετε την πληρωμή (τράπεζα ή PayPal ή Skrill).

Οι θέσεις μας.

Η άποψη που είχα για τις τράπεζες βγαίνει λάθος. Ακόμη έχουμε μερικές ελπίδες για γύρισμα, αλλά με την δυναμική που έχει αποκτήσει η αγορά, το πιο πιθανό είναι να δούν νέα υψηλά ΑΛΦΑ και ΠΕΙΡ προς το 2,10-2,20€ και τα 4€ αντίστοιχα. Προσωπικά θεωρώ πως τις 800 μονάδες θα τις ξαναδούμε, αλλά μάλλον πρώτα θα πάμε προς τις 880. Οι θέσεις που έχω δεν μου απαγορεύουν να ενισχύσω σορτ εκεί πάνω αν εν τέλει πάμε προς τα εκεί. Γενικά θεωρώ πως είμαστε στο τελευταίο ανοδικό κύμα.

850-844-831 τα σημεία στον ΓΔ που πρέπει να σπάσουν για να βεβαιωθούμε οτι ολοκληρώθηκε η κίνηση από τις 700 μονάδες. Όσο δεν τα σπάει, τόσο θα συνεχίζει.

FTASE με τρελές αποκλίσεις στο 4ωρο….

Η αγορά έχει έρθει από τις 700 μονάδες στις 862 με προοπτική για 880…εδώ δεν θα την κυνηγήσω…θα περιμένω…τα στοπ για λονγκ μεσοπρόθεσμο είναι πολύ μακριά άρα και το ρίσκο αν είμαστε λάθος. Μου είναι αδιανόητο να ακολουθήσω την μάζα σε αυτά τα επίπεδα και να μπω επειδή φοβούνται μην χάσουν το ράλλυ…που στις 862 μονάδες. Μέχρι και τα σαπάκια τρέχουν……αυτά δεν  είναι σημάδια θετικά για μένα…θέλει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ η αγορά και για αυτό επιμένω στις σορτ θέσεις μου.

 

Ο τραπεζικός επέχει πολύ από τα  υψηλά του καλοκαιριού…..

Προσοχή στο 940 και ειδικά στο 910, αν σπάσουν αυτά τα επίπεδα αρχίζει μεγάλη διόρθωση ή και νέα χαμηλά για τον τραπεζικό. Μέχρι τότε θα είναι σε ανοδική τάση.

Καλή συνέχεια σε όλους

[/ihc-hide-content]

Leave a Reply