Με το δάχτυλο στο κουμπί….

Αλλαγή στο χαρτοφυλάκιο
September 26, 2017
Δεν έχουν μόνο οι τράπεζες ενδιαφέρον….
September 27, 2017

 

Καλημέρα σας, τρελούς όγκους έχουμε που δικαιολογούν να δούμε μεγάλη αντιστροφή….αποκλίσεις έχουμε, A-B-C με τελειωμένα 5 κύματα του C έχουμε για να δικαιολογεί το τέλος του μεγάλου 4αριού στον ΓΔ….μέσα στην ζώνη τιμών 730-700 που είχαμε δώσει….

Η αντίδραση η ανοδική θα έρθει, το σημαντικό είναι στο γύρισμα να μην δούμε νέα χαμηλά….γιατί αν γίνει αυτό, τότε η δομή της κυματικής μέτρησης ειδικά στις τράπεζες θα είναι πάρα πολύ κακή…..θα έχουν ολοκληρωθεί 5 κύματα και όχι 3 όπως τώρα…για αυτό αγόρασα παίζοντας το καλό σενάριο….αφού ο ΓΔ έπιασε τον στόχο μας και η δομή της κίνησης στις τράπεζες δείχνει αντίδραση.

Παραμένουμε αγορασμένοι σε ΛΑΜΔΑ (εντυπωσιακή χθες….) ΕΧΑΕ ΕΥΔΑΠ ΟΠΑΠ ΜΠΕΛΑ. Περισσότερα στο συνδρομητικό αύριο. Το σημερινό είναι έκτακτο.

 

UPDATE: Το στοπ στην ΑΛΦΑ για την ώρα δεν ισχύει γιατί μπορεί να έχει άλλο ένα τελευταίο 5αράκι προς τα κάτω να τελειώσει. Στην ΕΥΡΩΒ το σωστό στοπ που έχω τώρα είναι το 0,638€

 

 

Alexandros Yfantis
Alexandros Yfantis

Fascinated by financial markets, studied International Securities Investment and Banking in the UK, works as a Portfolio Manager in Greece and runs a technical analysis website. Enjoys travelling and spending time with his family and preparing for the black belt in Korean Karate.