Με το βλέμμα του Γερακιού σε ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΕΧΑΕ κ στην τάση του ΧΑ

Τεχνικές αναλύσεις
September 18, 2016
Gold still above critical support of $1,300
September 19, 2016

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!

Απο εδω και πέρα θα διαπιστώσω πόσο θα με ωφελήσει ή ζημειώσει η παντελής αδιαφορία μου για την εγχώρια ειδησεογραφία. Μαθαίνω κάποια βασικά όπως πχ το θέμα με την τράπεζα Αττικής αλλά τπτ παραπάνω.

Το ΧΑ ΤREND έδωσε εξαιρετικές κινήσεις αφού τα περισσότερα χαρτία κινήθηκαν τασικά και παραμένουν σε τάση. Μόνο η ΠΕΙΡ είναι ουδέτερη καθώς χρειάζονται λίγες ώρες για να επιβεβαιώσω το ανοδικό σήμα της.

Θα αγόραζα ένα ενδεχόμενο πισωγύρισμα απο το 0,132 και κάτω.

XA TREND

xa-trend-17916

Τώρα πάμε στα trading setups και ξεκινάμε με την αξιολογηση των προηγούμενων καθώς και κάποια νέα για την αυτήν την εβδομάδα.

ΜΕΤΚ

Εδώ το έπιασε απόλυτα. Είμαστε σε κέρδη χωρίς να χτυπήσει το στοπ.

met-17916

ΑΛΦΑ

Εδώ δεν θα έλεγα οτι έπιασε.Ουτε καν έδωσε την ευκαιρια για εισοδο αφου παραβιασε αμεσα το επιπεδο μας. Τωρα θα εδινα βαση στο παρακάτω επιπεδο που έχω σημειώσει.

alfa-17916

ΕΤΕ

Παρόμοια με την ΑΛΦΑ. Ανοιξε με χάσμα, συνεπως χάλασε το στήσιμο μας. Αυτο σημαινει το σημα με τις καμπυλες. Βέβαια το κλείσιμο είναι υποσχόμενο και εαν θυμαστε δεν εχει χτυπήσει το δευτερο πιθανο στοπ που είχα βαλει την προηγούμενη εβδομάδα.Στα υπόψιν..

ete-17916

ΔΕΗ

Εδω κάτι έγινε. Γυρισε στο επιθυμητο επιπεδο και κανει την αποπειρα διασπάσει το κανάλι. Το στοπ θα ανεβαινει σταδιακά.

dei-17916

ΕΧΑΕ

Εδώ βλέπουμε ένα εν δυνάμη setup. Σημειώνω που θα ήθελα να αγοράσω. Βέβαια τα τελευταια κερία δείχνουν πως οι πωλητές αρχίζουν και χάνουν δύναμη.

echae-17916

ΕΛΛΑΚΤΩΡ

Πολύ ενδιαφέρον αλλα θέλει λίγο χρόνο. Προσθέστε το στην λίστα σας και θα επανέλθουμε πάλι. Μου αρέσει αρκετά.

ellaktor-17619

Δεν θέλω να επεκταθώ παραπάνω. Ήδη είμαστε ανοικτοι σε κάποια μέτωπα και δεν θέλω να χάσουμε την μπάλα. Προσοχή στα σημάδια του XA TREND, ιδιαίτερα για τους γρήγορους.

Καλό trading!! THEHAWKTRADER

Antonis TheHawktrader
Antonis TheHawktrader
Με πολυετή επαγγελματικη εμπειρια στο Supply Chain Management αλλα με το trading να είναι το μεγάλο πάθος του. Χάρη στην εντονη παρουσία του στα social media, αφου το ψευδώνυμο ήταν πιο γνωστό απο το πραγματικό ονομα του, πέρασε επίσημα και στον χρηματιστηριακό χώρο. Πλέον είναι Account Manager σε ΑΕΠΕΥ, κυρίως για ξένες αγορές αλλά το ΧΑ παράμενει ακόμα το μεράκι του.