Με το βλέμμα του Γερακιού σε ETE,ΑΛΦΑ,ΔΕΗ,ΜΕΤΚ κ στην τάση του ΧΑ

Forex review Sep 9th
September 9, 2016
Gold trapped inside trading range $1,300-$1,375
September 12, 2016

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!

Ανοιγουμε την Δευτέρα μετά απο το sell off στην Αμερική της Παρασκευής και φυσικά την περιβόητη ΔΕΘ. Δεν θα σχολιάσω τα εγχώρια δρώμενα. Με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Ασε που δεν υπάρχει καθόλου χρόνος.  Θα ακολουθήσω τα σημάδια μου αφου προσφέρουν κάποια σχετική ασφάλεια κινήσεων.

Προχωράμε με το κλασικό ΧΑ TREND ώστε να γνωρίζετε τα άμεσα σημάδια για την τρέχουσα τάση.

xa-trend-11916

Τώρα ακολουθούν κάποια trading setups τα οποία είναι για ριψοκίνδυνους και θέλουν είτε να πάνε κοντρα στην intraday τάση βλ. ΕΤΕ ή να ανοίξουν θέση πάνω στην αλλαγή τάσης όπως ΔΕΗ..

Σε όλες τις περιπτώσεις έχω σημειώσει που θα έβαζα το stop loss εάν και εφόσον έβλεπα την κίνηση τιμών που αποτυπώνεται πάνω στα διαγράμματα. Ουσιαστικά θέλω να δώ ένα retracement και να ακολουθήσει η συνέχιση της κίνησης..

METK

metk-11916

ALPHA BANKalfa-11916 ETE

ete-11916

ΔΕΗ

deh-11916

Προσπαθώ να είμαι όσο πιο ουσιαστικός και συγκεκριμένος. Τα «εαν και εφόσον» είναι μια αναγκαιότητα στο trading αλλά όταν είναι ξεκάθαρα τότε χαρακτηρίζονται σαν trading setups.

Καλό trading και όχι βιασύνες..THEHAWKTRADER

Antonis TheHawktrader
Antonis TheHawktrader
Με πολυετή επαγγελματικη εμπειρια στο Supply Chain Management αλλα με το trading να είναι το μεγάλο πάθος του. Χάρη στην εντονη παρουσία του στα social media, αφου το ψευδώνυμο ήταν πιο γνωστό απο το πραγματικό ονομα του, πέρασε επίσημα και στον χρηματιστηριακό χώρο. Πλέον είναι Account Manager σε ΑΕΠΕΥ, κυρίως για ξένες αγορές αλλά το ΧΑ παράμενει ακόμα το μεράκι του.