Με το βλέμμα του Γερακιού σε ΕΤΕ,ΕΥΡΩΒ,ΟΠΑΠ,ΕΧΑΕ,ΟΤΕ και στην τάση του ΧΑ

ΟΠΑΠ ΟΤΕ
October 26, 2016
Σπρώξε λίγο μπάρμπα ….
October 27, 2016

Καλημέρα!!

Έχουμε κάποιο νέο? Δεν πήρε κάτι το αυτί μου. Ίσως πέφτω έξω καθώς δεν δίνω μεγάλη βάση στην εγχώρια ειδησεογραφία…

Σαμπώς εάν έδινα….Θα με ωφελούσε? Έλα ντε….

Ξεκινάμε όπως πάντα με το XA TREND…κ φυσικά έπιασε το momentum της ΕΤΕ αφού ήταν η πρώτη που πήρε σήμα πώλησης και συνέχισε παρακάτω δίνωντας πάλι καλό μεροκάμματο..Τελικά όμως παρέσυρε και τα υπόλοιπα..Ας δουμε πως έχει η κατάσταση..

xa-trend

Πίασαμε τον ΟΠΑΠ στον πόντο…κυριολεκτικά…ελπίζω να βγάλατε κάτι..

opap

ΕΧΑΕ

Χαρτί σηματωρός για μένα…Καλος κ σταθερός ρυθμός..Θα την ήθελα να κάνει νέο υψηλό για να την πουλήσω..έχουμε και το ΧΑ TREND και το στενό ανοδικό κανάλι.

exae

ΟΤΕ

Κάπου εκεί θα επαναγόραζα σύμφωνα με την ανοδική τάση..Διαφορετικά εάν χαθεί θα την πουλήσω σε ενδεχόμενο retest απο κάτω..Αλλά μέχρι τότε…βλέπουμε..

ote

ΕΤΕ

Πόσες φορές έχω εξηγήσει πως παίζουμε την ΕΤΕ…Πόσες? Τώρα..όποιος θέλει ακουει…Αυτά…

ete

ΕΥΡΩΒ

Την προσοχή μας εδώ..η κάτω γραμμη έχει δοκιμαστεί και εάν σπάσει τότε θα την βάλει σε μπελάδες..

eurob

Αρκετά για σήμερα πριν το 3ημερο..Ευχομαι να ξεκουραστείτε και να δουμε ποιες θα είναι οι συνέπειες στην αγορά μετα βραδυνά του ΣτΕ…Θα έχει ενδιαφέρον εάν η αγορά θα συγκινηθεί…

Καλό trading!! THEHAWKTRADER

 

Antonis TheHawktrader
Antonis TheHawktrader
Με πολυετή επαγγελματικη εμπειρια στο Supply Chain Management αλλα με το trading να είναι το μεγάλο πάθος του. Χάρη στην εντονη παρουσία του στα social media, αφου το ψευδώνυμο ήταν πιο γνωστό απο το πραγματικό ονομα του, πέρασε επίσημα και στον χρηματιστηριακό χώρο. Πλέον είναι Account Manager σε ΑΕΠΕΥ, κυρίως για ξένες αγορές αλλά το ΧΑ παράμενει ακόμα το μεράκι του.