Με το βλέμμα του Γερακίου σε FTSE, ΑΡΑΙΓ, ΕΧΑΕ, ΕΤΕ,ΟΤΕ, ΠΕΙΡ

Αλλαγή βραχυπρόθεσμης τάσης
December 14, 2016
Τεστάρωντας σημαντική στήριξη η αγορά
December 15, 2016

Καλημέρα σας!!!

Δυνατή πτώση απο αυτές που μας έχει μάθει η αγορά…Τόσα χρόνια πριν..Είχα δώσει ένα στιγμα για την Δευτέρα, ιδιαίτερα σε σχέση με τον ΓΔ οποιος ήταν απειλητικός σε σχέση με τον FTSE. Στην συνέχεια θα ακολουθήσουν αρκετά σήματα αναστροφής που έλαβα κυρίως την Δευτέρα όπου ενίσχυσαν το ενδεχομένο μιας πιθανής διόρθωσης. Απο δω και πέρα θελω να δω μια σταθεροποιήση δλδ κάποια αντίδραση με όγκο. Διαφορετικά δεν υπάρχει λόγος για κουτές δοκιμές. Όλο το ΧΑ TREND έχει γυρίσει πτωτικό και θα δώσω εικόνα την Δευτέρα.

FTSE

Εάν θυμάστε, είχαμε πει πως η κοκκινη ζωνή θα είναι τα λεφτά…Είχαμε και στον σχηματισμό αναστροφής..συνεπως  καμπανάκια..

ftase

ΑΡΑΙΓ

Παράδειγμα σήματος αναστροφής

araig

ΕΤΕ

Παράδειγμα σήματος αναστροφής. Η ζώνη της κόκκινης στήριξης έχει ενδιαφέρον αλλά πρεπει να δουμε κάποια σοβαρή ενδοσυνεδριακή αντίδραση.

 ete

ΕΧΑΕ

Εδώ την προσοχή σας στην κόκκινη ζώνη. Θεωρώ πως δεν θα την σπάσει εύκολα..Αρα οι γρήγοροι έχουν ένα καλό επίπεδο για δουλίτσα..

exae

ΟΤΕ

Παράδειγμα αντίστροφής..και στηρίξεις..

ote

ΠΕΙΡ

Παράδειγμα αναστροφής..θα μου άρεσε περι των κόκκινων γραμμων στήριξης..

peir

Αυτά τα ολίγα….Να είστε όλα καλά…και μην βιάζεστε..!!

Καλή συνέχεια..και καλό υπόλοιπο…..Καλό trading!!!!!!!!

THEHAWKTRADER

Antonis TheHawktrader
Antonis TheHawktrader
Με πολυετή επαγγελματικη εμπειρια στο Supply Chain Management αλλα με το trading να είναι το μεγάλο πάθος του. Χάρη στην εντονη παρουσία του στα social media, αφου το ψευδώνυμο ήταν πιο γνωστό απο το πραγματικό ονομα του, πέρασε επίσημα και στον χρηματιστηριακό χώρο. Πλέον είναι Account Manager σε ΑΕΠΕΥ, κυρίως για ξένες αγορές αλλά το ΧΑ παράμενει ακόμα το μεράκι του.