Με το βλέμμα του Γερακιού σε ΓΔ,ΜΥΤΙΛ,ΕΛΛΑΚΤΩΡ,ΤΙΤΚ,ΜΟΗ,ΔΕΗ,ΤΕΝΕΡΓ και στην τάση του ΧΑ

USDCAD: Prepare for lift off
October 7, 2016
ALPHA BANK
October 10, 2016

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

Ενώ παρατηρείς τον Γενικό Δείκτη χωρίς σημαντική διακύνμαση (βλ παρακάτω διαγραμμα), παράλληλα έχουμε ωραίες κινήσεις σε μεμονομένα χαρτία. Με βάση την εμπειρία μου, δεν είναι τόσο θετικό για την αγορά αφού θέλουμε συγχρονισμό των περισσότερων δεικτωβαρών χαρτιών ώστε να έχουμε μια σημαντική κίνηση. Απο την άλλην θα πουν ορισμένοι θα αναφέρουν για το rotation, αλλά συνηθώς αυτό είναι επακόλουθο της δυνατής κίνησης που αναφέρθηκα προηγουμένως.

Τελοσπάντων θα δείξει…

ΓΔ

gd

 

Όπως υποσχέθηκα, το ΧΑ trend και ελπίζω να θυμάστε το σχόλιο στο πρόσφατο άρθρο μου.Όλα πάνω πλέον, ενώ η ΓΕΚ υπεραποδίδει για όποιον είχε την υπομονή.

trend-xa

ΜΥΤΙΛ

Λίγο την προσοχή μας εδώ..

mytil-1

ΕΛΛΑΚΤΩΡ

Εχουμε σχολιασει πάλι το διαγραμμα και πλέον παρατηρούμε κ την συμμετρία. Ενδεχόμενη διασπαση της γραμμής λαιμου θα είναι πέρα απο ευχαριστη για τους ταυρους.

ellaktor

ΤΙΤΚ

Άλλη μια φορά..

titk-1

ΜΟΗ

moh

ΔΕΗ

ppc-jpg

ΤΕΝΕΡΓ

tenerg

Εντωμεταξύ δεν έχουμε και τόσα πολλά χαρτία ώστε να μελετήσουμε, τουλάχιστον που να με ενδιαφέρουν εμένα..Είναι γνωστό πως ασχολουμαι κυρίως με τον 25αρη..

Απο δω και πέρα θα κάνουμε νέο follow up μεσόβδομαδα.

Καλή συνέχεια!!!!!

Καλό trading!! THEHAWKTRADER

Antonis TheHawktrader
Antonis TheHawktrader
Με πολυετή επαγγελματικη εμπειρια στο Supply Chain Management αλλα με το trading να είναι το μεγάλο πάθος του. Χάρη στην εντονη παρουσία του στα social media, αφου το ψευδώνυμο ήταν πιο γνωστό απο το πραγματικό ονομα του, πέρασε επίσημα και στον χρηματιστηριακό χώρο. Πλέον είναι Account Manager σε ΑΕΠΕΥ, κυρίως για ξένες αγορές αλλά το ΧΑ παράμενει ακόμα το μεράκι του.