Με το βλέμμα του Γερακιού σε ΓΕΚΤΕΡΝΑ,ΕΛΛΑΚΤΩΡ,ΤΙΤΚ,ΤΕΝΕΡΓ,ETE και στην τάση του ΧΑ

Buy, sell or hold?
October 19, 2016
Αντιστροφή τάσης…πως; πότε; γιατί;
October 20, 2016

Πολλές καλημέρες!!

Δεν θα έχουμε πολλές επιλογές αφού περιοριζόμαστε σε καμία 20αρία χαρτία. Αγνοώ την ύπαρξη των υπολοιπών. Θα πρεπει να ανέβει ο όγκος σε πολλαπλάσια επίπεδα για να ασχοληθω με παραπέρα. Αυτό έχει μια συνέπεια να τριγυρίζεις στα ίδια μονοπάτια συνέχεια. Είναι όμως γνωστό πως απαιτούνται αρκετές ημέρες ώστε να διαμορφωθεί ένα ημερήσιο setup. Αυτό μας δυσκολευει απο εβδομάδα σε εβδομάδα αλλα είναι κάτι που μάθουμε να ζουμε με αυτό.

Πάμε με την σταθερή αξία μας, το ΧΑ TREND

Όλα παραμένουν ανοδικά. Λίγο την προσοχή μας στην ΕΥΡΩΒ και γενικά στις τράπεζες.

xa-trend

ΕΤΕ

Είχαμε αναφέρει ποια είναι η ενδεδειγμένη στρατηγική εδώ. Επαληθευτηκαμε…Αγοράζουμε χαμηλά, πουλάμε ψηλότερα και αναμένουμε την διασπαση..Απλά τα πράγματα..

 ete-jpg

ΤΙΤΚ

Στην φάση διασπασης…

titk-jpeg

Απο δω και πέρα δεν έχω κάτι συνταρακτικό να δείξω αφου δεν έιχαμε φοβερές αλλαγές στα setups πχ

ΤΕΝΕΡΓ

tenerg

ΓΕΚΤΕΡΝΑ

Η συγκεκριμένη συμπεριφόρα είναι πολύ αισιοδοξη καθώς κάνει επιβεβαίωση της διασπασης…Όποιος πρόλαβε να αγοράσει κοντα στο 2 και μακάρι να το είχα δεί λίγο νωρίτερα..

gekterna-jpg

ΕΛΛΑΚΤΩΡ

Εάν εβλεπα ενα πράσινο θετικο κερί με αυξηση όγκου, θα ρίσκαρα κάποιες σεντς…Δεν έφυγε πάνω μεν…αλλά ουτε έφαγε ξύλο..κρατάει και συσσωρευει..το λεω θετικο….

ellaktor

Αυτα τα ολίγα πολλά….δεν βρίσκω κάτι άλλο αξιο σχολιασμού..Είτε θα έπρεπε να ήσουν ήδη μέσα..ή έχει ρίσκο να αγοράσεις τώρα…Άρα..αναμονή και υπομονή…Η αγορά δεν φευγει…Εδώ είναι..

Καλό trading!! THEHAWKTRADER

Antonis TheHawktrader
Antonis TheHawktrader
Με πολυετή επαγγελματικη εμπειρια στο Supply Chain Management αλλα με το trading να είναι το μεγάλο πάθος του. Χάρη στην εντονη παρουσία του στα social media, αφου το ψευδώνυμο ήταν πιο γνωστό απο το πραγματικό ονομα του, πέρασε επίσημα και στον χρηματιστηριακό χώρο. Πλέον είναι Account Manager σε ΑΕΠΕΥ, κυρίως για ξένες αγορές αλλά το ΧΑ παράμενει ακόμα το μεράκι του.