Με το βλέμμα του Γερακιού σε ΜΟΗ, ΕΛΠΕ, ΑΡΑΙΓ, ΕΤΕ, ΕΛΛΑΚΤΩΡ κ στην τάση του ΧΑ

Διαγραμματική φαγούρα
September 29, 2016
Η “Αχίλλειος πτέρνα” του Χ.Α.Α
September 30, 2016

Την καλημέρα μου!!

 

Τελευτάια μέρα της εβδομάδας. Παρατηρώ πως αρκετά χαρτία ταλαιπωρούνται σε range..Πάμε όμως να δούμε πως έχει η κατάσταση  με το ΧΑ TREND

trend-xa

Πάμε άμεσα να δούμε trading setups τα οποιά είτε είναι άμεσα είτε χρειάζονται κάποιον χρόνο. Επίσης θα ρίξουμε μια ματία και σε κάποια ήδη γνωστά setups.

ΕΛΛΑΚΤΩΡ

Εδώ πέσαμε διάνα.Το χαρτί επαλήθευσε το πλάνο μας. Θέλω να κατοχυρώσει την γραμμή τάσης ώστε να μπορέσω να επανατοποθετηθώ.

ellaktor

 

ΕΤΕ

Εδώ δεν είδαμε να παίζει το setup. Παραμένει ανοιχτό και πλέον βγήκε και δευτερο σαν πώληση.

ete-jpg

ΜΟΗ

Τώρα βρισκόμαστε στο make or break. Μέ βάση την συμμετρία θα έλεγα πως θα υποχωρήσει και θα το σπάσει σε δευτερή φάση. Θα προτιμήσω όμως να δώ αδυναμία ώστε να τοποθετηθώ. Διαφορετικά εάν γίνει η διασπαση άμεσα, θα ήθελα να δώ την επιβεβαιώση της γραμμής. Απλά πράγματα.

moh

ΕΛΠΕ

Πλησιάζουμε σιγα σιγά. Συνεπώς είμαστε σε ετοιμότητα.

elpe

ΑΡΑΙΓ

Φτάσαμε στα όρια. Αλλά θέλω να δώ ένα καλλο κερί αναστροφής. Δλδ κλείσιμο ημέρα υψηλότερο απο προηγουέμενο υψηλό. Διαφορετικά κάποιος με μεγάλο πορτοφόλι και μεγάλη υπομονή, ξεκινάει την σταδιακή τοποθετηση.

araig

Είναι μερικά ακόμα setups αλλά θα ανεβούν την Δευτέρα γιατί ήδη έχω ξεφύγει με τον συνολικό αριθμό των διαγραμμάτων.

Καλή Παρασκεύη και καλό ΣΚ!

Καλή συνέχεια!!!!!

Καλό trading!! THEHAWKTRADER

 

Antonis TheHawktrader
Antonis TheHawktrader
Με πολυετή επαγγελματικη εμπειρια στο Supply Chain Management αλλα με το trading να είναι το μεγάλο πάθος του. Χάρη στην εντονη παρουσία του στα social media, αφου το ψευδώνυμο ήταν πιο γνωστό απο το πραγματικό ονομα του, πέρασε επίσημα και στον χρηματιστηριακό χώρο. Πλέον είναι Account Manager σε ΑΕΠΕΥ, κυρίως για ξένες αγορές αλλά το ΧΑ παράμενει ακόμα το μεράκι του.