Μια ματιά σε επιλεγμένες εταιρίες

Κυνηγώντας τις αποδόσεις…
August 25, 2017
Στροφή σε εβδομαδιαία διαγράμματα..
August 28, 2017

 

Καθώς ο δείκτης κινείται μεταξύ των 850 και 817 μονάδων και τους συμμετέχοντες να περιμένουν την κατεύθυνση για να πάρουν θέση, έχουμε τον χρόνο να ρίξουμε μια ματιά σε επιλεγμένες εταιρίες. Όσοι τις τίμησαν όσο ήταν φθηνές μπορούν να τις κρατήσουν, οι υπόλοιποι μπορούν να περιμένουν για μια διόρθωση.

 

Autohellas. Είχε δυο καλές ευκαιρίες για τοποθέτηση και πλέον κινείται εντός ενός βραχυπρόθεσμου ανοδικού καναλιού και προσπαθεί να αλλάξει επίπεδο με την υπέρβαση του ενδιάμεσου εβδομαδιαίου υψηλού στα 22,41€. Με τον εβδομαδιαίο RSI σε υπέρ-αγορασμένα επίπεδα  μια διόρθωση μπορεί να είναι πιθανή, η οποία θα είναι και μια ακόμα ευκαιρία για τοποθέτηση.

 

Εξαιρετική και η πορεία της Σαράντης, η οποία μετά την διάσπαση της flat-base συνεχίζει με υψηλότερα υψηλά. Βλέπουμε επίσης ότι κάθε φορά η οροφή μετατρέπεται σε στήριξη. Πλέον κινείται πλάγια μεταξύ των 11,35 και 12,75€. Ανοδική διάσπαση της πλάγιας κίνησης θα την οδηγήσει προς τις επόμενες κορυφές στα 13,40-13,60€ (πιθανή ολοκλήρωση μεσοπρόθεσμου αρμονικού σχηματισμού), ή και στα 15€ για να αντιμετωπίσει προηγούμενο μηνιαίο υψηλό.

Πολύ καλή και η εξέλιξη της Profile η οποία υπερέβη κατά μερικά λεπτά τον δεύτερο στόχο μας. Πλέον περιμένουμε να δούμε την συμπεριφορά της στην ζώνη μεταξύ των 0,70-0,77€.

Με περισσότερες λεπτομέρειες στα συνδρομητικά άρθρα. Καλό trading σε όλους.

 

 

Anastasios Geronikolaou
Anastasios Geronikolaou
Αναστάσιος Γερονικολάου Απόφοιτος του La Jolla University και Universität Lüneburg, με σπουδές στο Marketing και Επιχειρησιακή Οικονομία αντίστοιχα. Η διπλωματική εργασία ήταν σχετική με τα (Παράγωγα Πιστώσεως) Credit Derivatives. Ασχολείται ως ιδιώτης επενδυτής, στην ελληνική αγορά μετοχών από το 1997. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με το Forex. Πάθος του η Διαγραμματική Ανάλυση των αγορών. @ chartsandpatterns@yahoo.com