Μια ματιά στις ΑΡΑΙΓ και Ελλάκτωρ

Μετοχικά διαγράμματα με ενδιαφέρον…
April 7, 2017
Fresh ideas from Jess Midas
April 9, 2017

Και οι μετοχές ακολουθούν την πορεία που είχαμε εκτιμήσει. Και οι δυο παραμένουν σε βραχυπρόθεσμο επίπεδο long . Η ΑΡΑΙΓ οδεύει προς τον στόχο που είχαμε θέσει ενώ ο Ελλάκτωρας υπερέβη τις προσδοκίες μας.

Η ΑΡΑΙΓ από το Entry που είχαμε δώσει, έχει αποδώσει ήδη 14% και οδεύει προς τον στόχο του αρμονικού σχηματισμού που είχαμε δώσει στο συνδρομητικό άρθρο. Το stop ανεβαίνει πλέον στα 7,20€.

Ο Ελλάκτωρας υπερέβη με ευκολία την αντίσταση στα 1,35€ και έχει φτάσει στην ζώνη αντίστασης στα 1,46-157€. Δεν περιμένουμε να την περάσει με την πρώτη επαφή. Ανοδική διάσπαση της θα ανοίξει τον δρόμο για υψηλότερα επίπεδα. Περισσότερα όμως στα συνδρομητικά άρθρα.

Anastasios Geronikolaou
Anastasios Geronikolaou
Αναστάσιος Γερονικολάου Απόφοιτος του La Jolla University και Universität Lüneburg, με σπουδές στο Marketing και Επιχειρησιακή Οικονομία αντίστοιχα. Η διπλωματική εργασία ήταν σχετική με τα (Παράγωγα Πιστώσεως) Credit Derivatives. Ασχολείται ως ιδιώτης επενδυτής, στην ελληνική αγορά μετοχών από το 1997. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με το Forex. Πάθος του η Διαγραμματική Ανάλυση των αγορών. @ chartsandpatterns@yahoo.com