Μια ματιά στις KLM, Centric και Elton

Έξοδος…από την αγορά ή στις αγορές;
July 21, 2017
Ευχαριστώ ομάδα
July 21, 2017

 

Εν αναμονή της αξιολόγησης από την Standard & Poor’s, και την αγορά να κινείται πλάγια με τις αρκούδες να παραμονεύουν και τους ταύρους να είναι ανήσυχοι, εμείς θα ρίξουμε μια ματιά σε επιλεγμένες μικρές εταιρίες.

Για την ΚΛΜ είχαμε αναφέρει ότι θα βρει αντίσταση στην περιοχή των 0,88€. Το σημείο είναι σημαντικό. Η αποφασιστική υπέρβαση του θα έδινε ώθηση για υψηλότερα επίπεδα. Δεν βοηθάει και η απόκλιση στον εβδομαδιαίο RSI.

Εξαιρετική και η πορεία της Centric. Από τότε που την αναφέραμε όταν βρισκόταν στην αντίσταση των 0,124-0,127€, απέδωσε περίπου 45% έως το υψηλό στα 0,185€. Δεν περιμέναμε να περάσει με την πρώτη επαφή τα 0,18€. Η διόρθωση ήταν αναμενόμενη. Τώρα περιμένουμε να βρει στήριξη στην περιοχή των 0,159-0,165€.

Πολύ καλή και η πορεία της ΕΛΤΟΝ. Βρίσκεται πλέον σε περιοχή αντίστασης όπου περιμένουμε μια παύση. Σε περίπτωση ανοδικής διάσπασης περιμένουμε ώθηση έως την περιοχή των 1,82€ και να δοκιμάσει την υπέρβαση του προηγούμενου εβδομαδιαίου υψηλού στα 1,74€.

Περισσότερες λεπτομέρειες στα συνδρομητικά άρθρα. Καλό trading σε όλους.

Anastasios Geronikolaou
Anastasios Geronikolaou
Αναστάσιος Γερονικολάου Απόφοιτος του La Jolla University και Universität Lüneburg, με σπουδές στο Marketing και Επιχειρησιακή Οικονομία αντίστοιχα. Η διπλωματική εργασία ήταν σχετική με τα (Παράγωγα Πιστώσεως) Credit Derivatives. Ασχολείται ως ιδιώτης επενδυτής, στην ελληνική αγορά μετοχών από το 1997. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με το Forex. Πάθος του η Διαγραμματική Ανάλυση των αγορών. @ chartsandpatterns@yahoo.com