Μικρές σε δράση (ΚΛΜ, ΕΛΤΟΝ, ΚΡΙΚΡΙ)

Two great calls….traded one of them
July 3, 2017
Προβλέποντας το μέλλον….
July 4, 2017

 

Ενώ η αγορά κινείται νωχελικά τις τελευταίες μέρες το ενδιαφέρον στρέφεται σε κάποιες μικρές εταιρείες. Ας ρίξουμε μια ματιά (μέσο- μακροπρόθεσμη) σε κάποιες από αυτές.

Η ΚΛΜ έχει φτάσει κοντά στο προηγούμενο υψηλό στα 0,88€. Δεν αναμένεται διάσπαση με την πρώτη επαφή, αλλά μπορεί να δώσει το έναυσμα για κατοχύρωση κάποιων κερδών για τους μέσο-μακροπρόθεσμους. Από την άλλη πλευρά η ανοδική διάσπαση της περιοχής μπορεί να ανοίξει και τον δρόμο για υψηλότερα επίπεδα.

Εξαιρετική και η πορεία της ΕΛΤΟΝ, η οποία αναμένεται να βρει αντίσταση στην περιοχή 1,43-1,60€.

Και η ΚριΚρι συνεχίζει με υψηλότερα χαμηλά και υψηλότερα υψηλά όπως  φαίνεται στο μέσο-μακροπρόθεσμο διάγραμμα της. Εάν ο σχηματισμός έχει ισχύ τότε θα περιμένουμε να βρει αντίσταση στα 3,15€ (-+).

Καλό trading σε όλους

Anastasios Geronikolaou
Anastasios Geronikolaou
Αναστάσιος Γερονικολάου Απόφοιτος του La Jolla University και Universität Lüneburg, με σπουδές στο Marketing και Επιχειρησιακή Οικονομία αντίστοιχα. Η διπλωματική εργασία ήταν σχετική με τα (Παράγωγα Πιστώσεως) Credit Derivatives. Ασχολείται ως ιδιώτης επενδυτής, στην ελληνική αγορά μετοχών από το 1997. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με το Forex. Πάθος του η Διαγραμματική Ανάλυση των αγορών. @ chartsandpatterns@yahoo.com