Μικρές στο… μάτι, μεγάλες σε απόδοση

Ξεκλείδωμα συνδρομητικών άρθρων
May 25, 2017
Προσοχή!…Υψηλή “τάση”
May 26, 2017

Μικρές μεν αλλά με πολύ καλή εικόνα μέχρι στιγμής. Με πολύ καλά αποτελέσματα. Ενδεχομένως να συνεχίσουν την πολύ καλή πορεία τους και στο μέλλον.

Η Quest μετά την επίτευξη του στόχου στα 10,00€, οπισθοχωρεί προς την πράσινη στήριξη. Η διόρθωση θέλει τον χρόνο της και μπορεί να δώσει ξανά ευκαιρία για επανατοποθέτηση με στόχο υψηλότερα επίπεδα.

Στο ίδιο μοτίβο και η Flexopack. Πέρασε το προηγούμενο υψηλό στα 4,77€ και έφτασε στο μέγιστο του στόχου μας. Η διόρθωση μπορεί να είναι και εδώ ευκαιρία για επανατοποθέτηση.

Εξαιρετική και η πορεία της ΚριΚρι. Από την στιγμή που έσπασε το 1,88€ άνοιξε ο δρόμος για υψηλότερα επίπεδα. Επόμενος στόχος τα 2,74€.

Περισσότερα στα συνδρομητικά άρθρα. Καλό trading σε όλους

 

Anastasios Geronikolaou
Anastasios Geronikolaou
Αναστάσιος Γερονικολάου Απόφοιτος του La Jolla University και Universität Lüneburg, με σπουδές στο Marketing και Επιχειρησιακή Οικονομία αντίστοιχα. Η διπλωματική εργασία ήταν σχετική με τα (Παράγωγα Πιστώσεως) Credit Derivatives. Ασχολείται ως ιδιώτης επενδυτής, στην ελληνική αγορά μετοχών από το 1997. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με το Forex. Πάθος του η Διαγραμματική Ανάλυση των αγορών. @ chartsandpatterns@yahoo.com