Μικρές στο μάτι, μεγάλες … στα διαγράμματα

Κυματική ανάλυση ΜΠΕΛΑ και bonus η ΜΙΓ
September 1, 2017
Ξεψαχνίζοντας το ταμπλό….
September 1, 2017

 

Η αγορά κινείται ακόμα  πλάγια, με τις αρκούδες να έχουν δείξει τα δόντια τους, κυρίως στις τράπεζες, και τους ταύρους να ελπίζουν ότι θα κρατήσουν οι στηρίξεις. Τα επόμενα σημεία θα είναι κρίσιμα. Θα δείξουν ποιος θα υπερισχύσει, οι ταύροι ή οι αρκούδες.

Σήμερα θα δούμε τρεις μικρές αλλά δυναμικές μετοχές οι μπορεί να έχουν ακόμα να μας δείξουν πολλά στο μέλλον.

Ικτίνος

Την τελευταία φορά είχαμε μιλήσει για την αντίσταση στα 1,44€ και την οπισθοχώρηση προς τα 1,24€. Έκτοτε κινήθηκε καθοδικά δημιουργώντας ένα καθοδικό διευρυνόμενο σχηματισμό. Στην τελευταία επαφή στα 1,25€ δόθηκε το πρώτο σήμα (ριψοκίνδυνο μεν ), και το δεύτερο με την ανοδική διάσπαση του σχηματισμού. Ο πρώτος στόχος είναι το υψηλό στα 1,44€. Ανοδική διάσπαση του με αυξημένο όγκο μπορεί να οδηγήσει σε αλλαγή επιπέδου.

ΚριΚρι

Δυναμική και η πορεία της ΚριΚρι από τότε που την προτείναμε. Βρήκε όμως τοίχο στην αντίσταση και στόχο μας στα 3,15€. Πιθανόν να βρίσκεται εντός ανοδικού καναλιού. Πλέον θα την περίμενα να διορθώσει προς την πράσινη ζώνη στα 2,32-2,76€. Σε αυτό συνηγορεί και η υπέρ-αγορασμένη κατάσταση του εβδομαδιαίου RSI.

Quest

Εξαιρετική και η πορεία της Quest. Εκεί όμως που ετοιμαζόταν να αλλάξει επίπεδο και να αντιμετωπίσει το εβδομαδιαίο υψηλό στα 10,50€ αποφάσισαν την μείωση του μετοχικού κεφαλαίου και ταυτόχρονα την έναρξη διαπραγμάτευσης των μετοχών της “BriQ Properties. Πλέον περιμένουμε να ολοκληρωθεί η διόρθωση στην πράσινη ζώνη στήριξης.

Καλό Σ/Κ και καλό trading σε όλους

Anastasios Geronikolaou
Anastasios Geronikolaou
Αναστάσιος Γερονικολάου Απόφοιτος του La Jolla University και Universität Lüneburg, με σπουδές στο Marketing και Επιχειρησιακή Οικονομία αντίστοιχα. Η διπλωματική εργασία ήταν σχετική με τα (Παράγωγα Πιστώσεως) Credit Derivatives. Ασχολείται ως ιδιώτης επενδυτής, στην ελληνική αγορά μετοχών από το 1997. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με το Forex. Πάθος του η Διαγραμματική Ανάλυση των αγορών. @ chartsandpatterns@yahoo.com