Μην αγνοείτε το δωράκι που μας κάνει η αγορά

Bitcoin fans should be patient
January 10, 2018
Ξεκλείδωμα συνδρομητικού άρθρου Απόστολου Μάνθου
January 10, 2018

Καλημέρα σε όλους, με την σκυτάλη να την παίρνει η μεσαία και μικρή κεφαλαιοποίηση στο ανοδικό ράλλυ του ΧΑ, ενώ πολλοί (και εγώ μέσα σε αυτούς) να περιμένουν διόρθωση, η αγορά δίνει δώρα σε πολλά χαρτιά και ευκαιρία απεγκλωβισμού ή και υπερκερδών. Όλα είναι ωραία και εύκολα αν ανεβαίνει συνέχεια η αγορά…εμείς εδώ είμαστε για να τονίζουμε τα επίπεδα τιμών που χρήζουν προσοχής και επιβεβαίωση αλλαγής τάσης.

Αν μέσα σας νοιώθετε οτι η αγορά αυτή θα συνεχίσει να ανεβαίνει χωρίς σταματημό τότε κάντε μία χάρη στον εαυτό σας και ανεβάστε τα στοπ σας. Η υπερβολική σιγουριά είναι σύνηθες συναίσθημα που συναντάται στους συμμετέχοντες την αγορά κοντά στο τέλος μίας κίνησης.

Γενικός

Τα επίπεδα που χρήζουν προσοχής. Όσο ο δείκτης είναι πάνω από το 758 οι ταύροι έχουν το πάνω χέρι. Πιθανή διόρθωση θεωρώ οτι θα βρεί στήριξη μεταξύ 810-790. Αν σπάσει αυτή την ζώνη θέλει πολύ προσοχή αν είναι κάποιος λονγκ.

ΟΤΕ

Σφήνα, αλληλοεπικαλυπτώμενα κύμματα, όσο κρατάει πάνω από το 10-10,40€ οι ταύροι έχουν το πάνω χέρι.

ΠΡΟΦ

Η μεγαλύτερη εικόνα του έχει ένα πολλά υποσχόμενο ανοδικό pattern με πρόσφατη την διάσπαση της κόκκινης γραμμή αντίστασης. Σε μία επιβεβαίωση της διάσπασης θα δοκίμαζα λονγκ.

 

Μην ξεχνάτε…ο  φόβος για μη συμμετοχή στο ανοδικό trend ή όπως λένε οι Αμερικάνοι Fear of missing out (FOMO) είναι ο μεγαλύτερός σας εχθρός αυτή την στιγμή. Ο ενθουσιασμός και οι τυμπανοκρουσίες δεν ακούγονται στην αρχή των ανοδικών κινήσεων αλλά στο τέλος τους.

 

καλή σας μέρα και περισσότερα αύριο στο συνδρομητικό άρθρο μου.

Alexandros Yfantis
Alexandros Yfantis
Fascinated by financial markets, studied International Securities Investment and Banking in the UK, works as a Portfolio Manager in Greece and runs a technical analysis website. Enjoys travelling and spending time with his family and preparing for the black belt in Korean Karate.