Να περιμένουμε ανοδική αντίδραση στις τράπεζες;

Προς νεα επενδυτική λειψυδρία..
February 9, 2017
Το παιχνίδι των μικρών…χαρτιών
February 10, 2017

Με τους τεχνικούς δείκτες κοντά σε υπέρ-πουλημένα επίπεδα οι τράπεζες εμφανίζουν στα διαγράμματα τους αρμονικούς σχηματισμούς οι οποίοι θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ανοδική αντίδραση. Δεδομένης της κατάστασης (κλείσιμο αξιολόγησης) η οποιαδήποτε ανοδική αντίδραση μπορεί να είναι μικρής διάρκειας και μικρού μεγέθους.

Το παρακάτω διάγραμμα του τραπεζικού δείκτη δείχνει ότι έφτασε στην  πράσινη γραμμή στήριξης. Στο παρελθόν είχαμε άλλες δυο φορές ανοδική αντίδραση από την γραμμή στήριξης. Με το χαμηλό χτες στις 670 μονάδες έχουμε και την ολοκλήρωση του σχηματισμού Butterfly. Το χθεσινό κερί είναι ένα doji star, και εμφανίζεται συνήθως μετά από ένα μακρύ καθοδικό κερί και σηματοδοτεί την εξασθένηση της καθοδικής τάσης. Στην περίπτωση της ανοδικής αντίδρασης το stop θα πρέπει να μπει στο χαμηλό του κεριού, στις 670 μονάδες. Ο πρώτος ανοδικός στόχος θα μπορούσε να είναι έως τις 762 μονάδες.

dtr

Το διάγραμμα της Αλφα το είχαμε εξηγήσει στο συνδρομητικό άρθρο. Το μόνο που μένει να πούμε είναι ότι το stop είναι στα 1,53€ και ο πρώτος στόχος στα 1,72€.

ALPHA

Λεπτομέρειες για το διάγραμμα της Εθνικής είχαμε γράψει στην προηγούμενη ανάρτηση. Ο στόχος είναι στα 0,23€ και το stop στα 0,203€.

 NBG

Και η Eurobank θα μπορούσε να δώσει ανοδική αντίδραση από τα 0,48-0,50 με στόχο τα 0,58€.

Eurobank

 Και η Πειραιώς ακολουθεί τις κινήσεις του σχηματισμού Butterfly. Το stop είναι στα 0,152€ και ο στόχος στα 0,18€

Peiraios

Προσοχή !!! …στα stop

Anastasios Geronikolaou
Anastasios Geronikolaou
Αναστάσιος Γερονικολάου Απόφοιτος του La Jolla University και Universität Lüneburg, με σπουδές στο Marketing και Επιχειρησιακή Οικονομία αντίστοιχα. Η διπλωματική εργασία ήταν σχετική με τα (Παράγωγα Πιστώσεως) Credit Derivatives. Ασχολείται ως ιδιώτης επενδυτής, στην ελληνική αγορά μετοχών από το 1997. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με το Forex. Πάθος του η Διαγραμματική Ανάλυση των αγορών. @ chartsandpatterns@yahoo.com