Ο Αναστάσης για….ΕΥΔΑΠ – ΕΥΑΘ – ΕΧΑΕ

NIKKEI Bull run at an end?
October 6, 2017
Ανάλυσης δρώμενα…
October 6, 2017

 

Με την αγορά προς στιγμήν να κινείται πλάγια λίγο πάνω από τα χαμηλά στης στις 725 μονάδες και τις αρκούδες να συνεχίζουν να έχουν το πάνω χέρι, θα ρίξουμε μια ματιά στην μεγαλύτερη εικόνα τριών επιλεγμένων μετοχών.

ΕΥΔΑΠ

Την έχουμε αναφέρει πολλάκις στα συνδρομητικά άρθρα με περισσότερες λεπτομέρειες. Με την επίτευξη του στόχου στην ζώνη 6,56-6,98 και την ολοκλήρωση αρμονικού σχηματισμού η μετοχή διόρθωσε έως τα 5,72€. Παραμένει όμως ακόμα σε ανοδική τροχιά όσο είναι πάνω από αυτό το σημείο.

ΕΥΑΘ

Εντός ανοδικού καναλιού δημιουργώντας υψηλότερα υψηλά και υψηλότερα χαμηλά. Βρίσκει όμως αντίσταση στα 4,75-4,80€. Αποφασιστική διάσπαση της θα ανοίξει τον δρόμο για υψηλότερα επίπεδα. Όσο παραμένει πάνω από τα 3,80-4,00€ δεν υπάρχουν λόγοι ανησυχίας.

ΕΧΑΕ

Η ολοκλήρωση αρμονικού σχηματισμού εντός της ζώνης αντίστασης έδωσε και το έναυσμα για διόρθωση. Πλέον κοιτάμε τη συμπεριφορά της εντός της κάθετης χρονικής ζώνης και εντός της ζώνης τιμών 4,63-5,13€ για σημάδια αναστροφής για να ξανά-τοποθετηθούμε.

Καλό trading σε όλους .

 

Anastasios Geronikolaou
Anastasios Geronikolaou
Αναστάσιος Γερονικολάου Απόφοιτος του La Jolla University και Universität Lüneburg, με σπουδές στο Marketing και Επιχειρησιακή Οικονομία αντίστοιχα. Η διπλωματική εργασία ήταν σχετική με τα (Παράγωγα Πιστώσεως) Credit Derivatives. Ασχολείται ως ιδιώτης επενδυτής, στην ελληνική αγορά μετοχών από το 1997. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με το Forex. Πάθος του η Διαγραμματική Ανάλυση των αγορών. @ chartsandpatterns@yahoo.com