ΟΠΑΠ ΜΥΤΙΛ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ

Gold bearish as long as price is below $1,350.
August 24, 2016
USDCAD preparing for a new low
August 24, 2016

Αδυναμία…απόρριψη…πτώση…

 

Καλημέρα σε όλους…χθες είχα ανεβάσει το διάγραμμα του τραπεζικού που τέσταρε σημαντική αντίσταση και έγραφα οτι περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει, γιατί μία διάσπαση θα δώσει φοβερή ώθηση στην αγορά…τελικά από το χθεσινό κλείσιμο πήραμε μια ιδέα…απόρριψη στην γραμμή τάσης που είναι αντίσταση και επιστροφή προς τα κάτω….αν χαθεί και το 615 οι τράπεζες θα φάνε πολύ ξύλο.

Από την άλλη ο ΜΥΤΙΛ οδεύει προς την κρίσιμη στήριξή του στο 3,70-3,75 όπου εκεί θα δούμε σοβαρό τέστ για τους ταύρους. Διάσπαση του επιπέδου αυτού μας στέλνει σε νέα χαμηλά. Αντίσταση το 4-4,10€.

ΟΠΑΠ τουλάχιστον για 6,50€ τον βλέπω και διόρθωση προς το 61,8% της ανόδου. Βραχυπρόθεσμη στήριξη το 7,20-7,15€. Αν κλείσει η εβδομάδα από κάτω πάει για το 6,80€ σε πρώτη φάση. Σημαντικότατη αντίσταση παραμένει το 7,50€ όπου έχουμε διπλή κορυφή.

ftban mytil OPAP
Alexandros Yfantis
Alexandros Yfantis
Fascinated by financial markets, studied International Securities Investment and Banking in the UK, works as a Portfolio Manager in Greece and runs a technical analysis website. Enjoys travelling and spending time with his family and preparing for the black belt in Korean Karate.