Οπαπ, Τιταν και Τερνα … ποιοί είναι οι επόμενοι στόχοι τους;

Το μενού έχει νέα σήματα…
January 11, 2017
Ανοδική σφήνα και τι να προσέξουμε
January 11, 2017

Η αγορά συνεχίζει να κινείται αργά και βασανιστικά και τεστάρει την υπομονή μας. Βρίσκεται μπροστά σε κρίσιμη αντίσταση, όπως γράψαμε σε προηγούμενη ανάρτηση, η οποία θα κρίνει ποιος θα έχει το πάνω χέρι. Οι αρκούδες ή οι ταύροι? Το ίδιο συμβαίνει και με τις παρακάτω επιλεγμένες μετοχές.

Ο Οπαπ συνεχίζει την κίνηση όπως ακριβώς την είχαμε σχεδιάσει στις προηγούμενες αναρτήσεις. Η βραχυπρόθεσμη τάση, όπως φαίνεται με την πορτοκαλί γραμμή στο παρακάτω εβδομαδιαίο διάγραμμα, παραμένει ανοδική. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ανεβάζουμε το stop, το οποίο παραμένει στα 8€. Προς στιγμήν βρίσκεται μπροστά από το προηγούμενο υψηλό του στα 8,97€. Υπέρβαση του ανοίγει τον δρόμο για τον βραχυπρόθεσμο στόχο στα 9,60-9,90€.

opap

Ο Τιτάνας συνεχίζει όπως αναμενόταν. Βρίσκεται εντός της κόκκινης ζώνης αντίστασης. Εδώ θα χρειαστεί όγκο και δύναμη για την περάσει. Υπέρβαση της αντίστασης ανοίγει τον δρόμο για υψηλότερα επίπεδα, με πρώτο στόχο τα 25€ και δεύτερο το υψηλό στα 27€

titan

Η Τέρνα βρίσκεται μπροστά από την κόκκινη ζώνη αντίστασης στα 2,93€-3,10€. Εντός της ζώνης έχουμε και δυο προηγούμενα υψηλά. Εάν υπάρξει αποφασιστική ανοδική διάσπαση συνοδευόμενη από αυξημένο όγκο, μπορεί να ανοίξει ο δρόμος για υψηλότερες τιμές, οι οποίες θα μπορούσε να είναι μεταξύ 3,84-4,36€.

terna

Anastasios Geronikolaou
Anastasios Geronikolaou
Αναστάσιος Γερονικολάου Απόφοιτος του La Jolla University και Universität Lüneburg, με σπουδές στο Marketing και Επιχειρησιακή Οικονομία αντίστοιχα. Η διπλωματική εργασία ήταν σχετική με τα (Παράγωγα Πιστώσεως) Credit Derivatives. Ασχολείται ως ιδιώτης επενδυτής, στην ελληνική αγορά μετοχών από το 1997. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με το Forex. Πάθος του η Διαγραμματική Ανάλυση των αγορών. @ chartsandpatterns@yahoo.com