ΟΠΑΠ-ΤΙΤΚ-ΕΥΡΩΒ

Καλημέρα σε όλους,

για αρχή μία διευκρίνιση. Τα άρθρα των συνδρομητών (τουλάχιστον 1 την ημέρα) πλέον δεν φαίνονται στην κεντρική σελίδα. Αν σας έρθει μέιλ με νέο άρθρο και δεν μπορείτε να το ανοίξετε σημαίνει πως είναι των συνδρομητών. Οι συνδρομητές πρέπει να κάνουν πρώτα log in και να πάνε στο μενού κάτω από τα PREMIUM SERVICES και να επιλέξουν το Trading2day @ XA ή να κλικάρουν στο λινκ από το μέιλ.

STEP1

Τα συνδρομητικά άρθρα θα μπαίνουν στην κεντρική σελίδα και θα ξεκλειδώνουν μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Στα της αγοράς τώρα.

Ο ΟΠΑΠ με αφορμή το κόψιμο του μερίσματος έσπασε τον τριγωνικό σχηματισμό προς τα κάτω. Με τους ταλαντωτές τώρα να γυρνάνε σε ημερήσιο επίπεδο νομίζω έχουμε δρόμο προς τα κάτω.

opap opap2

Ο ΤΙΤΚ βαράει σημαντική μακροχρόνια γραμμή τάσης και αν ζουμάρουμε ήδη έχει αρχίσει και παίρνει άσχημη κλίση. Πρέπει να ξεπεράσει τα 22€ για να φτιάξει το κλίμα.

titk titk2

EUROBANK

eurob

Με τις τράπεζες να συμμετέχουν ελάχιστα στον ανοδικό κύμα που έφτασε τον ΓΔ μια ανάσα από τις 600 μονάδες, η άνοδος δεν έχει δυναμική αν δεν συμμετέχουν και οι τράπεζες. Προσοχή αν σπάσει η ανοδική κόκκινη γραμμή τάσης. Σε συνδυασμό με την απόρριψη στο 78,6% Fibonacci retracement δούμε πάλι κάτω από το 0,50-0,49€.

Καλή συνέχεια και καλό trading

ΥΓ. Ενημερώθηκε το άρθρο των συνδρομητών με νέα κίνηση.

Leave a Reply