Κλείσιμο θέσης
September 6, 2018
What does the Strategic Newsletter offer you?
September 6, 2018

Η έντονα καθοδική ένδειξη, που έλαβε την περασμένη εβδομάδα ο δείκτης της υψηλής κεφαλαιοποίησης FTSE 25 από το δείκτη Σχετικής Δύναμης (RSI) με την επιβλητική άρνησή του να περάσει πάνω από τη γραμμή τάσης του περασμένου καλοκαιριού έδωσε πτωτική κίνηση σχεδόν 150 μονάδων διαπερνώντας μέχρι και το επίπεδο στήριξης των 1830 μονάδων. Από τον ίδιο τεχνικό δείκτη είναι πολύ πιθανό  να πάρουμε και την αγοραστική εντολή, καθώς σε αυτά τα επίπεδα τιμών μεταξύ 35 με 30 μονάδων RSI στατιστικώς έρχεται ανοδική αντίδραση. Γενικά πάντως ο FTSE 25  πρέπει στις επόμενες συνεδριάσεις, αν όχι σήμερα, να απομακρυνθεί ανοδικά από το εύρος των 1800 με 1830 μονάδων για να μπορέσει να δώσει την αναμενόμενη ταλάντωση προς το πάτημα των 1860 με 1870 μονάδων.

Και ο Τραπεζικός Δείκτης τήρησε ευλαβικά  τα τεχνικά σημάδια άρνησης του δείκτη Σχετικής Δύναμης (RSI), πραγματοποιώντας μια βίαιη καθοδική κίνηση 149 μονάδων ή σε ποσοστό  -19%. Η oversold κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο RSI μας προϊδεάζει για ανοδικό τίναγμα πιεσμένου ελατηρίου με αρχική κίνηση προς το σημαντικό επίπεδο των 670 μονάδων.

This content is locked. Only for paid subscriptions

Το περιεχόμενο της σελίδας είναι διαθέσιμο μόνο μετά από αγορά συνδρομής

Buy a subscription to Unlock The Content!

Πρέπει να είστε συνδρομητής για να διαβάσετε το άρθρο

 

Apostolos Manthos
Apostolos Manthos
Οικονομικός Αναλυτής και «μαθητής» των αγορών από το 1989. Στρατηγική Επενδυτική Διαχείριση χρηματοοικονομικών προϊόντων βασιζόμενη σε διαγραμματικές και αλγοριθμικές ενδείξεις. Μαθηματικός Παν. Πατρών.