Παιχνίδια μυαλού

Natural Gas week ahead
July 14, 2018
Θα δούμε άσπρη μέρα;
July 17, 2018

Bonjour mes amis (για να αποτίσω φόρο τιμής στους νέους παγκόσμιους πρωταθλητές), απλά τα πράγματα στην αγορά και ας παίζουν με τα νεύρα μας κάθε μέρα στο κλείσιμο με τις δημοπρασίες…ρηχή αγορά είναι…τα λίγα fund κάνουν κουμάντο….μέχρι να έρθουν και άλλοι παίχτες….Το newsletter με τα διαγράμματα και το αυτοματοποιημένο σύστημα που δοκιμάζω έχει ήδη φύγει. Αν θέλετε να το λαμβάνετε και εσείς δωρεάν πατήστε εδώ. Στο μέιλ που έφυγε δεν είχα βάλει τον ΓΔ για τον οποίο θα πούμε δυο λογάκια εδώ.

Σε ουδέτερη τάση βάση συστήματος. Για τους πιο επιθετικούς βρίσκεται ακόμη σε πτωτικό κύκλο. Σημείο κλειδί το 765 και το κατά πόσο θα μπορέσει να το καβαλήσει και να μείνει από πάνω. Μπροστά μας έχουμε το 768 και το 775. Αν τα σπάσουμε πάμε για 797 και ψηλότερα. Αλλά μην βιαζόμαστε….Ο ΓΔ δείχνει να κάνει γύρισμα ανοδικό πατώντας στα προηγούμενα χαμηλά 735-740. Αν τα σπάσει όμως, πάμε για 20-30 μονάδες χαμηλότερα?? ή απλώς για εξάντληση της σορτ τάσης με νέες αποκλίσεις?

Στο 731 έχουμε ισότητα του 2ου πτωτικού κύματος με το πρώτο. Επίσης εκεί θα βρούμε και την μεσαία γραμμή του δίκρανου. Πρώτο αρνητικό δείγμα θα έρθει με 4ωρη διάσπαση του 749. Το νου σας στα δεικτοβαρή χαρτιά τύπου ΟΤΕ….η κίνηση που θα έρθει στον ΓΔ δεν είναι απαραίτητο οτι θα έχει συμμετοχή από πολλές μετοχές…οπότε πρέπει να είμαστε επιλεκτικοί.

 

Περισσότερα από μένα την Τρίτη στο συνδρομητικό άρθρο. Καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα…..

Alexandros Yfantis
Alexandros Yfantis
Fascinated by financial markets, studied International Securities Investment and Banking in the UK, works as a Portfolio Manager in Greece and runs a technical analysis website. Enjoys travelling and spending time with his family and preparing for the black belt in Korean Karate.