Παιδιά βάλτε ένα χεράκι να ξελασπώσουμε…..

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”2″ ihc_mb_template=”1″ ]

Καλημέρα σε όλους. Προσπάθεια ανακατάληψης των 700 μονάδων στον ΓΔ και των 580 μονάδων στον τραπεζικό δείκτη έχουμε σήμερα…ενώ κρατήσαμε τα χαμηλά μετά τις χθεσινές πιέσεις….

Οι θέσεις μου και η στρατηγική μου συνεχίζουν να έχουν στο επίκεντρο τις τράπεζες θεωρώντας οτι δικαιολογούν καλή ανοδική αντίδραση της τάξης του 20% και υπεραπόδοσης σε σχέση με την υπόλοιπη αγορά.

 

Η διόρθωση που έχουμε ξεκινήσει ως κύμα 2 δεν θεωρώ πως έχει τελειώσει, απλά πιστεύω οτι αυτή η αντίδραση που θα έρθει θα είναι καλή και αξίζει εδώ που έχουμε πέσει να δοκιμάσει κάποιος λονγκ θέσεις.

Ο στόχος στον τραπεζικό παραμένει προς τις 660 μονάδες. Κλείσιμο πάνω από το 587 ενισχύει το σενάριο αυτό.

ΑΛΦΑ

Αν καταφέρει και δει κλείσιμο πάνω από το 1,25€ είμαστε σε καλό δρόμο. Την περιμένω κοντά στο 1,37-1,44€.

ΕΥΡΩΒ

Ενίσχυσα νωρίτερα βλέποντας την καλύτερη συμπεριφορά σε σχέση με τις υπόλοιπες τράπεζες. Διάσπαση του 0,663 θα δώσει έναυσμα για ανοδική κίνηση με στόχο το 0,75€.

ΠΕΙΡ

3κυματική διόρθωση μέχρι στιγμής η Πειρ και θέλουμε διάσπαση του 2,09€ για να επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο και να ενισχυθεί η άποψή μου οτι πάει για 2,30€ σε πρώτη φάση.

ΔΕΗ

Συνεχίζει μέσα στη σφήνα. Σημεία προσοχής το 1,47€ και το 1,55€ όπου έχω βάλει το buy stop για να αγοράσω. Μέχρι τότε από μακριά και αγαπημένοι.

ΕΛΛΑΚΤΩΡ

Το οτι έσπασε το 1,50€ δεν μου άρεσε καθόλου. Κοιτάχτε όμως που πήγε και βρήκε στήριξη και αντέδρασε. Πρέπει άμεσα να ξαναπάρει πίσω το 1,50€. Όσο καθυστερεί να το καβαλήσει, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να σπάσει την κόκκινη γραμμή στήριξης και να βυθιστεί προς το 1,20€.

 

Εννοείται πως αν δούμε νέα χαμηλά στους δείκτες θα είναι πολύ κακό σημάδι. Ο Γενικός δεν θέλω να σπάσει το 680 πλέον και ο τραπεζικός το 559.

 

Καλή συνέχεια σε όλους

[/ihc-hide-content]

Leave a Reply