Παραμένουμε στα ίδια.. FTSE , ΓΕΚΤΕΡΝΑ, ΑΒΑΞ

Δοκιμάζοντας τα φρένα…
December 22, 2016
Ψάχνοντας τις αποκλίσεις στην τραπεζική πυξίδα…
December 23, 2016

Καλημέρα!

Κλείνοντας την εβδομάδα, το price action ήταν πραγματικά άθλιο αφού έμοιαζε σαν τρενάκι του τρόμου. Ουσιαστικά παραμείναμε στο ίδιο σημειο χωρίς να κουνηθούμε. Απλά τα νευρα μας διαταράχθηκαν για λίγες ημέρες. Δεν έχω πολλά διαγράμματα να παρουσιάσω σήμερα αλλά η Δευτέρα θα είναι φουλ με XA TREND και αρκετά setups.

FTSE

ftase

Εδώ βλεπουμε αυτό που σχολιασα παραπάνω.Πάνω κάτω κ τελικά παραμείναμε μέσα στο ίδιο ευρος.Το τελευταιο χαμηλο 15/12 είναι σήμαντικό για να κρατήσουμε τα κεκτημένα.

ΓΕΚΤΕΡΝΑ

gekterna

Έχει ενδιαφέρον το καναλάκι. Εάν έχουμε διασπαση, πάμε για νέο υψηλό.Είναι long σε intraday.

ΑΒΑΞ και εξήγηση των σημάτων μου…

avax

Δεν είναι ένα χαρτί το οποιο και εμπιστευομαι ιδιαίτερα μα ουτε το παίζω.Αλλά είναι μια πολύ καλή περίπτωση για να εξηγήσω πως να διαβάζετε τα διαγράμματα μου. Τουλάχιστον τα συγκεκριμένα. Τα πραγματα κατ’ουσιαν είναι πολύ απλά. Εδώ βλέπουμε 2 τύπους δλδ τα harmonics (οπου και ο Αναστάσιος ανεβάζει αρκετά) τα οποία είναι σχηματισμοι ΑΝΑΣΤΡΟΦΗΣ και όσο ποιο κοντά σε πραγματικά fibonacci επίπεδα βρίσκεται η τιμη τόσο το καλύτερο και το ΠΡΑΣΙΝΟ ή κόκκινο βελάκι το οποίο είναι πάλι ΣΗΜΑ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗΣ. Δεν είναι αλάθητο όπως και τιποτα στον κόσμο..Αλλά εάν μπορεί να συνδυαστεί με επιπλέον κριτήρια όπως στηρίξεις-αντιστάσεις ή harmonics ή δείκτες τότε ενισχύεται η επαληθευσιμοτητα τους..και το έχετε δει πολλές φορές.

Στοπ? Συνήθως το τελευταιο χαμηλό, ίσως και λίγους πόντους χαμηλοτερα για να αποφυγεις να σε πετάξει έξω η αγορά…

Ελπίζω να ήμουν σαφέστατος. Εάν όμως παραμένουν αμφιβολίες, θα με ενημερώσει ο Αλέξανδρος ώστε να επανέλθω..

Καλό ΣΚ και επανέρχομαι την Δευτέρα σε full scale!!!!

THEHAWKTRADER

Antonis TheHawktrader
Antonis TheHawktrader
Με πολυετή επαγγελματικη εμπειρια στο Supply Chain Management αλλα με το trading να είναι το μεγάλο πάθος του. Χάρη στην εντονη παρουσία του στα social media, αφου το ψευδώνυμο ήταν πιο γνωστό απο το πραγματικό ονομα του, πέρασε επίσημα και στον χρηματιστηριακό χώρο. Πλέον είναι Account Manager σε ΑΕΠΕΥ, κυρίως για ξένες αγορές αλλά το ΧΑ παράμενει ακόμα το μεράκι του.