Παρασκευή χαρές Δευτέρα τραβάμε τα μαλιά μας

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”2″ ihc_mb_template=”1″ ]

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. Η απροσδόκητη μη αναβάθμιση από την Moody’s φέρνει πιέσεις στην πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας, με τις τράπεζες να πιέζονται ως και -5%……..Προσωπικά θέλω να περιμένω να περάσει τουλάχιστον 1 ώρα συνεδρίασεις και να μην βιαστώ να κρίνω με το χαμηλό τζίρο τις πιέσεις…….

Την Παρασκευή αγοράσαμε ΕΥΡΩΒ και ΑΛΦΑ.

Ενισχύω ΑΛΦΑ αν σπάσει το 1,34€ και ανοίγω λονγκ ΔΕΗ αν σπάσει το 1,55€

ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ

Οι αποκλίσεις δικαιολογούν μεγάλη ανοδική αντίδραση. Σπάσαμε την βραχυπρόθεσμη αντίσταση και σήμερα την χτυπάμε από πάνω. Δεν θα ήθελα να χαθεί σε ημερήσιο κλείσιμο το 680-685.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ

Και εδώ οι αποκλίσεις δικαιολογούν μεγάλη ανοδική κίνηση. Πρέπει όμως να δούμε και την αντίστοιχη συμπεριφορά…γιατί οι αποκλίσεις απλά είναι μία ένδειξη πιθανής αντιστροφής τάσης. Όχι σήμα αντιστροφής τάσης. Ένα θετικό σήμα θα ήταν η ανοδική διάσπαση του 591 ενώ το 620 παραμένει το πιο σημαντικό εμπόδιο για να δωθεί το έναυσμα για νέο ανοδικό κύκλο.

ΕΥΡΩΒ

Πάνω από το 0,668 γίνεται τούρμπο πιστεύω. Αν χάσει το 0,62€ κινδυνεύει να κάνει νέα χαμηλά.

ΑΛΦΑ

Το πρώτο καλό σημάδι θα έρθει με διάσπαση του 1,25€. Ενισχύω με  διάσπαση του 1,34€. Η τάση παραμένει πτωτική. Έκανα προσπάθεια να πιάσω το μαχαίρι που πέφτει…για να δούμε θα τα καταφέρουμε?

ΠΕΙΡ

Όσο κρατάει το 1,93€ είμαι αισιόδοξος. Σπάσιμο πάνω από το 2,17€ αρχίζω να χαίρομαι.  Ελπίζω να μην κάνει τρίγωνο για να σπάσει προς τα κάτω. Θέλουμε διάσπαση της πράσινης γραμμής. Οι αποκλίσεις και εδώ δικαιολογούν ανοδική κίνηση.

 

Σε γενικές γραμμές τεχνικά πιστεύω οι αποκλίσεις θα δικαιωθούν και θα δούμε τις τράπεζες να υπεραποδίδουν. Σύντομα θα ξέρουμε….καλή συνέχεια σε όλους!!!

 

[/ihc-hide-content]

Leave a Reply