Παιδιά βοήθειαα…

Ευκαιρία για Swing Trading….
January 27, 2017
Αλλαγή σκηνικού?
January 30, 2017

Τι λέγαμε στο άρθρο μας το προηγούμενο Σάββατο; Είχα αναφέρει και την ΔΕΗ και το κλείσιμο της εβδομάδας στον ΓΔ πόσο σημαντικά είναι διαγραμματικά. Για το κλείσιμο του μήνα θα δούμε την Τρίτη, αφού μέσα στο Σαββατοκύριακο πολλά μπορούν να γίνουν…όχι οτι δεν το έχουμε ξαναδεί…..για να δούμε όμως σιγά σιγά τι πάει να γίνει στα διαγράμματα.

Ενώ ξεκίνησε καλά η εβδομάδα και πηγαίναμε να σπάσουμε με τζίρο το 670 ήρθε χθες η ‘διαπραγμάτευση’ και σήμερα τεστάρουμε τα πρόσφατα χαμηλά μας δημιουργώντας έναν σχηματισμό που υπόσχεται συνέχεια σε αυτή την πτωτική κίνηση.

gd

Το μηνιαίο και αυτό με άσχημο σχηματισμό μέχρι στιγμής και fake διάσπαση, αλλά εκεί έχουμε άλλες δύο συνεδριάσεις που πολλά μπορούν να γίνουν.

gd2

Στην ΔΕΗ είχα πει οτι οποιαδήποτε ανοδική αντίδραση θα ήταν ευκαιρία για σορτ…ακόμη και στην άνοδο η ΔΕΗ υποαπέδωσε και στο κάτω της αγοράς είναι από τα χειρότερα χαρτιά μαζί με τις τράπεζες.

ppc2 PPC

Οι πιθανότητες να τεστάρουμε την στήριξη στις 620-625 μονάδες έχουν αυξηθεί και εκεί πιστεύω θα κριθεί η μεσοπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη τάση της αγοράς. Το 605-600 του ΓΔ θα είναι απλά η επιβεβαίωση της πτώσης που θα έχει ξεκινήσει. Θεωρητικά πάντα γιατί μπορεί να γράψουμε χαμηλά στο 630 μόνο και να αντιστραφεί το κλίμα.

Καλό ΣΚ σε όλους και όλες

Alexandros Yfantis
Alexandros Yfantis
Fascinated by financial markets, studied International Securities Investment and Banking in the UK, works as a Portfolio Manager in Greece and runs a technical analysis website. Enjoys travelling and spending time with his family and preparing for the black belt in Korean Karate.