Περιμένω ντρίμπλες και….αυτογκόλ….

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”2″ ihc_mb_template=”1″ ]

Καλημέρα σας. Βρήκα λίγο χρόνο και ίντερνετ σήμερα οπότε σας γράφω κάτι γιατί δεν ξέρω αν θα μπορώ αύριο. Καταρχήν ελπίζω να διαβάσατε του Αντώνη το άρθρο για το οποίο συμφωνώ απόλυτα και χαίρομαι που ενώ λείπω κάποιος χωρίς να έχουμε συννενοηθεί ποστάρει αυτά που βλέπω και εγώ. Στα κυματικά τώρα το σενάριο να κάναμε το Β πάνω έχει τον κύριο λόγο. Το 840 το πιάσαμε αν και θα ήθελα να γίνει με περισσότερα χαρτιά και όχι μόνο με την ΕΕΕ….το οποίο έχει διαστρεβλώσει λίγο και την εικόνα του δείκτη….δεν πειράζει…πάμε στα επιμέρους διαγράμματα.

 

ΓΕΝΙΚΟΣ

Πρώτος στόχος το 790-785 και μετά το 755…το οποίο θα ακολουθήσει (αν ακολουθήσει) μετά από νέα ανοδική διορθωτική κίνηση από το 790-785. Δεν περιμένω να το δούμε με την μία….βέβαια μπορεί και καθόλου.

Λοιπόν…τι ντρίμπλα περιμένω; Ανοδικό άνοιγμα και από αργότερα ή αύριο γύρισμα προς τα κάτω (αυτογκόλ) και νέα χαμηλά (790-785). Το 840 πάρα πολύ σημαντική αντίσταση, αν σπάσει πάμε για 860 που είναι τα υψηλά μας. Σε επιμέρους χαρτιά δεν είδα κάτι το ενδιαφέρον και για αυτό τον λόγο προτιμώ το αρνητικό σενάριο για 790-785, μην ξεχνάμε οτι η άνοδος οφείλεται κυρίως στην ΕΕΕ.

ΒΙΟΧΑΛΚΟ

 Νέα απόρριψη…και στοχεύουμε για αρχή το 2,67-2,70€ για αποκομιδή μερικών κερδών. Δεν θέλουμε με τίποτα να σπάσει η καθοδική κόκκινη γραμμή αντίστασης. Αν σπάσει κλείνουμε σορτ.

ΕΥΔΑΠ

Το γύρισμα που κάνει θεωρώ οτι είναι διορθωτικό και για αυτό τον λόγο κρατάω την θέση μου. Η διάσπαση που έκανε είναι μεσο- μακροπρόθεσμου χαρακτήρα και για αυτό τον λόγο είμαι ανεκτικός με το γύρισμα στο κάτω όριο του καναλιού και στα προηγούμενα υψηλά της….ένα back test….για επιβεβαίωση.

Υπερπουλημένη, πρέπει να μου χαλάσει το γενικό θετικό σενάριο για την αγορά για να την αφήσω.

BELA

Σε εβδομαδιαίο πάνω από το σύννεφο και πάνω από την ζώνη στήριξης των προηγούμενων κορυφών και και χαμηλών. Μπορεί να δεί και τα 12,50€ όπου θα ενισχύσω το λονγκ.

Προσοχή στην διπλή κορυφή στον ΜΥΤΙΛ….μπορεί να δει το 7,90€ πριν συνεχίσει ανοδικά.

Αυτά από εμένα…συνοψίζοντας παραμένουμε με διπλή θέση σορτ σε ΒΙΟΧΑΛΚΟ αφού στην άνοδο ενισχύσαμε και μέχρι και το 2,94 περίπου. Παραμένω λονγκ  ΕΥΔΑΠ ΜΠΕΛΑ με πιο μεσοπρόθεσμο ορίζοντα.

Εβδομάδα 15αύγουστου…ελπίζω να είναι ήρεμα τα πράγματα και την επόμενη εβδομάδα που επιστρέφω να δούμε κινήσεις…ή έστω να τελειώσει η διόρθωση αυτή την εβδομάδα….καλή συνέχεια και καλές βουτιές.

 

[/ihc-hide-content]

Leave a Reply