Ποιο επίπεδο τιμών θα κρίνει το μέλλον της αγοράς;

Μέχρι τέλος του μήνα η προσφορά για τις δωρεές…ευχαριστώ πολύ όσους και όσες έχουν συμβάλει στην προσπάθεια αυτή για τα παιδιά αυτές τις γιορτινές μέρες.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”2″ ihc_mb_template=”1″ ]

Καλημέρα σε όλους.

Συνεχίζουμε με τις παραπάνω ανοικτές θέσεις. Καλά να πάθω που βιάστηκα να προτρέξω την αγορά και σόρταρα νωρίτερα. Αφού δεν έσπασαν τα επίπεδα που ήθελα…..καλά να πάθω…πάλι καλά που σόρταρα μικρότερη θέση. Πάμε τώρα στο τι βλέπουν οι συμμετέχοντες…..

Το αισιόδοξο σενάριο….

Τώρα που έχουν ανέβει οι μετοχές οι περισσότεροι κοιτάνε αυτό το σενάριο. Θεωρητικά παίζει…απλά προσωπικά δεν το θεωρώ το πιο πιθανό σενάριο. Στόχοι της ανόδου όσο κρατάμε τα χαμηλά του Φθινοπώρου είναι το 936-1086. Γιατί όμως εγώ δεν το θεωρώ το πιο πιθανό σενάριο;

Το απαισιόδοξο σενάριο….

Για να ισχύει αυτό το σενάριο πρέπει από το 61,8% Fibonacci retracement να δούμε γύρισμα πτωτικό της αγοράς και ο ΓΔ να περάσει (έστω και ενδοσυνεδριακά) το 758,80.  Αν γίνει αυτό, τότε ακυρώνεται οποιαδήποτε προωθητική (αισιόδοξη) κυματική μέτρηση από τα χαμηλά του Φθινοπώρου. Οπότε οι αρκούδες έχουν δρόμο μπροστά τους…πρέπει να αποδείξουν την δύναμή τους…..Αν από την άλλη δούμε γύρισμα προς τις 770 μονάδες και μετά νέο υψηλό, τότε η πλάστιγγα θα γείρει υπέρ των λονγκ.

Πάμε τώρα στις τράπεζες που έχουμε ανοίξει σορτ θέσεις. Που θα ενισχύσω; Αν κάνει η ΑΛΦΑ 1,77€ και η ΠΕΙΡ 2,88€ τότε ενισχύω τα σορτ.

Την επόμενη εβδομάδα θα είμαι εκτός και τα άρθρα το πιθανότερο να εμφανίζονται τις βραδυνές ώρες. Παρακαλώ την υπομονή σας μαζί μου γιατί θα είμαι εκτός γραφείου.

 

καλές γιορτές σε όλους με υγεία πάνω από όλα.

 

[/ihc-hide-content]

Leave a Reply