ΟΠΑΠ
March 14, 2017
Ακόμη να επωφεληθείτε από το δωρεάν κανάλι;
March 15, 2017

Σε προηγούμενο συνδρομητικό άρθρο είχα βγει σορτ ΠΕΙΡ στο 0,187 με τον πρώτο στόχο στο 0,1690€ και πλέον με νέα χαμηλά στους RSI να περιμένω τον 2ο στόχο προς τα 0,1540€

Ακόμη κάτω από την μακροπρόθεσμη γραμμή τάσης, κάτω από το σύννεφο (Ichimoku cloud), χαμηλότερα χαμηλά και χαμηλότερα υψηλά. Καθαρά κινητήρια η πτώση ενώ η άνοδος όπως και σε όλους τους άλλους δείκτες φωνάζω πως είναι διορθωτική. Το μηνιαίο και το εβδομαδιαίο στον ΓΔ αρχίζουν και παίρνουν άσχημη κλίση. Ο 25άρης έσπασε σημαντικό τρίγωνο. Το αυτοματοποιημένο σύστημα στον ΓΔ δίνει σορτ. Τα κύματα το έχουν δώσει πολύ νωρίτερα. Ο τραπεζικός είναι σόρτ από το 780.

Πόσες φορές θα πούμε οτι άνοδος χωρίς τράπεζες ΔΕΝ γίνεται….επίσης το τρομακτικό στην σημερινή πτώση είναι και η συμμετοχή άλλων χαρτιών όπως ΟΠΑΠ ΔΕΗ ΟΤΕ ΜΥΤΙΛ ΒΙΟ ΦΦΓΚΡΠ. Προσοχή στο 620 ΓΔ.

Κουβεντούλα και άμεση ενημέρωση στο δωρεάν κανάλι μέσω telegram

https://t.me/trading2dayEllinikesmetoxes

όπως έγραψα και σε προηγούμενο άρθρο.

 

 

Alexandros Yfantis
Alexandros Yfantis
Fascinated by financial markets, studied International Securities Investment and Banking in the UK, works as a Portfolio Manager in Greece and runs a technical analysis website. Enjoys travelling and spending time with his family and preparing for the black belt in Korean Karate.