Ποδαρικό με FTSE,ΑΛΦΑ,ΕΤΕ,ΙΝΛΟΤ,ΜΕΤΚ,ΕΛΠΕ,ΕΧΑΕ και τάση του ΧΑ

Happy New Year….Ευτυχισμένο το νέο έτος
January 1, 2017
Ντόμινο εξελίξεων σύντομα…
January 3, 2017

Καλή ΧΡΟΝΙΑ το 2017!!! Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους και όλες… Ευχομαι πραγματικά ότι καλύτερο επιθυμείτε για την νέα χρονια..Εμείς εδώ στον αγώνα και σε αυτό που μας αρέσει και την βρίσκουμε..γιατι κακά τα ψέμματα…Ο στόχος είναι τα κέρδη αλλά το ταξίδι είναι γεμάτο περιπέτειες..

ΠΑΜΕ!!!

ΧΑ TREND

trend

Όλα είναι ανοδικά..

FTSE ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ

ftase

Προσωπικά θεωρώ πως η κόκκινη ζώνη ειναι καθοριστικής σημασίας. Μάλιστα εαν συνοδευτει με καλό όγκο και φίλτρο 3 ημερών με ταυτόχρονη επιβεβαιώση της..Εβαλα όλες τις προυποθέσεις..

ΑΛΦΑ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ

alfa

Η κόκκινη ζώνη που ορίζει το ευρος των τιμών των τελευταίων 4 εβδομάδων, είναι μεγάλης σημασίας.Θα αγόραζα ή πουλαγα άνετα την ενδεχόμενη διασπαση τους.

ΙΝΛΟΤ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ

inlot

Σήμα αναστροφής…

ΜΕΤΚ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ

metk

Το εβδομαδιαιο κερί έχει ενδιαφέρον και ανεβάζω τον μακροπρόθεσμο σχηματισμό ώστε να έχουμε την μεγάλη εικόνα μπροστά μας. Θα την είχα στην λίστα μου απο και πέρα..

ΕΛΠΕ ΗΜΕΡΗΣΙΟ

elpe

Ενα γύρισμα θα ήταν καλοδεχούμενο…Εχω σημειώσει και τα πιθανά στοπς. Τα χαμηλά των κεριων.

ΕΤΕ ΩΡΙΑΙΟ

ete

Αυτή η ζώνη είναι ολα λεφτά…Διασπαση κ επιβεβαιώση της θα είναι σουπερ ευκαιρία..

ΕΧΑΕ

exae

Ιδου και πως παίζουν οι ζώνες…

Οι ζώνες σε ΑΛΦΑ κ ΠΕΙΡ είναι σε ισχύ…η ΕΛΠΕ έσπασε και την δικη της..Μπορείτε να ανατρέξετε στα προηγουμενα posts. Όσον αναφορα την πολιτική ρευστότητα, ακουω πολλά και διαβάζω πολύ λιγότερα καθως δεν έχω πολύ ώρα για χάζεμα. Βιώνουμε το ίδιο σκηνικό εδω και 5 χρονια και δεν λέει να ξεκολήσουμε…Υπάρχουν πολυ καλύτεροι πολιτικοι αναλυτές απο μένα..Όταν θα έρθει η κρίσιμη στιγμή, θα διατυπώσω την άποψη μου..

THEHAWKTRADER

Antonis TheHawktrader
Antonis TheHawktrader
Με πολυετή επαγγελματικη εμπειρια στο Supply Chain Management αλλα με το trading να είναι το μεγάλο πάθος του. Χάρη στην εντονη παρουσία του στα social media, αφου το ψευδώνυμο ήταν πιο γνωστό απο το πραγματικό ονομα του, πέρασε επίσημα και στον χρηματιστηριακό χώρο. Πλέον είναι Account Manager σε ΑΕΠΕΥ, κυρίως για ξένες αγορές αλλά το ΧΑ παράμενει ακόμα το μεράκι του.