Προσοχή στα κύματα…..

USDJPY analysis
September 11, 2017
Bullish setup in Oil
September 12, 2017

 

Καλημέρα σε όλους. Η θέση και η στρατηγική δεν αλλάζει. Σορτ ΑΛΦΑ (ΣΤΟΠ 2,11) ΒΙΟΧΑΛΚΟ (ΣΤΟΠ 3,51) Λονγκ ΕΧΑΕ ΕΥΔΑΠ ΟΠΑΠ ΛΑΜΔΑ ΜΠΕΛΑ.

Σήμερα κοιτάμε μερικές κυματικές εικόνες και σενάρια…..

Γενικός

Το πιο πιθανό σενάριο είναι να είμαστε ακόμη μέσα προωθητικό κύμα που θα καταλήξει μεταξύ 792 και 760 μονάδων. Αφού ολοκληρωθεί αυτό το κύμα, σημαντικό επίπεδο που θα κρίνει κυματικά την μεγαλύτερη εικόνα είναι το χαμηλό στις 31.7 στις 809,38 μονάδες. Σημαντική βραχυπρόθεσμη αντίσταση που αν σπάσει χαλάει αρκετά την μέτρηση αυτή είναι στις 818 μονάδες.

Η πιθανότητα να είμαστε σε ένα κύμα C και να ξεκινήσει νέο ανοδικό ράλυ υπάρχει και θα κριθεί στις 840 μονάδες που θα πρέπει να παραβιαστούν ΜΕ ΟΓΚΟ…όχι με τα σημερινά ψωροσαράντα εκατομύρια….

Μηνιαία στήριξη το 760 και μετά το 700.

ALPHA BANK

Παρόμοια περίπτωση με τον ΓΔ κυματικά…εδώ έχουμε και 2 σήματα πώλησης από την διάσπαση 2 τριγώνων…με στόχους μεταξύ 1,83€ και 1,69€.

ΜΥΤΙΛ

Καλό λονγκ….Με σφιχτό στοπ λος στο 8,20€ με 8,10€ βρίσκεται πάνω σε μακροχρόνια γραμμή στήριξης….

Κυματικά σηκώνω τα χέρια εδώ…..

Ας δούμε άλλη μια φορά κυματικά την ΜΠΕΛΑ…δεν έχει αλλάξει κάτι….είπαμε εδώ και καιρό οτι μπορεί να δει και το 12,50€ αλλά αν σπάσει το 14€ σε εβδομαδιαίο κλείσιμο προς τα πάνω….νομίζω οτι θα έχει δει τα χαμηλά της….

Τέλος ο FTASE25…κυματικά κλειδί είναι το 2142 και περιμένω κάτι τέτοιο να δούμε….

Αυτά για σήμερα…καλή ημέρα να έχετε

 

 

 

Alexandros Yfantis
Alexandros Yfantis
Fascinated by financial markets, studied International Securities Investment and Banking in the UK, works as a Portfolio Manager in Greece and runs a technical analysis website. Enjoys travelling and spending time with his family and preparing for the black belt in Korean Karate.