Προσοχή στα βήματά σας

Τραπεζοκεντρικό ενδιαφέρον
May 31, 2017
Waiting for the NFP impact
June 2, 2017

 

Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα. Χθες άνοιξα θέση λονγκ σε ΕΤΕ και ΑΛΦΑ. Μάλλον έπρεπε να δώσω λίγο παραπάνω χρόνο πριν ανοίξω αλλά σε γενικές γραμμές ακολουθώ το πλάνο μου που έλεγε αγορές και τέλος του κύματος 4 στις τράπεζες γύρω από το 950 του τραπεζικού.

Γενικός. Πρέπει να σπάσει και να κρατήσει πάνω από το 780 αν θέλουμε να δούμε το 800+. Στόχοι το 797 και το 814 όσο κρατάμε τα πρόσφατα χαμηλά μας.

ΕΤΕ πολύ πιθανόν να έχει ολοκληρώσει το 4ο κύμα της. Στόχος το 0,37€. Στοπ το 0,30€.

ΑΛΦΑ παραμένει κάτω από την κόκκινη γραμμή τάσης. Αντίσταση το 2,11-2,12€. Πρέπει να το σπάσει, αν το κάνει 1ος στόχος το 2,23 και επόμενος το 2,35€.

Στηρίξεις έχουμε στα πρόσφατα χαμηλά μας. Οι στόχοι για ολοκλήρωση του 4 κύματος έχουν πιαστεί. Κανονικά δεν πρέπει να δούμε χαμηλότερα. Και δεν νομίζω οτι θα δούμε. Υπομονή λοιπόν. Εγώ ενισχύω λονγκ ΜΟΝΟ στην ΕΤΕ με διάσπαση του 0,325€.

 

Καλή συνέχεια σε όλους.

 

 

Alexandros Yfantis
Alexandros Yfantis
Fascinated by financial markets, studied International Securities Investment and Banking in the UK, works as a Portfolio Manager in Greece and runs a technical analysis website. Enjoys travelling and spending time with his family and preparing for the black belt in Korean Karate.