Προσπάθεια αντίδρασης

 

Καλησπέρα σε όλους. Δεν έχει αλλάξει κάτι στις θέσεις μας ακόμη ενώ η αγορά με χαμηλό τζίρο τεστάρει σημαντικές αντιστάσεις. Χάσαμε το κέρδος από τον ΟΤΕ και έχουμε έρθει στα λεφτά μας ενώ είμαστε με πολύ μικρό κέρδος στην ΠΕΙΡ. Τί κάνουμε τώρα;

ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ

ο ΓΔ συνεχίζει την ανοδική του πορεία  έχοντας φτάσει στην τελευταία κορυφή του και αντίστασή του. Όσο βρίσκεται πάνω από την ανοδική μαύρη γραμμή στήριξης τότε όλα καλά. Στήριξη το 633 και μετά το 627. Έχουμε βγει από το βραχυπρόθεσμο πτωτικό κανάλι.

Μετά το 643 έχω αντίσταση το 660-650.

ΟΤΕ

Χτυπάει την γραμμή λαιμού που έσπασε από κάτω. Εδώ θέλω να δω απόρριψη. Αλλιώς κλείνω θέση. Δηλαδή σήμερα αύριο θέλω διάσπαση του 9,90€ προς τα κάτω αλλιώς κλείνω θέση.

ΠΕΙΡ

Προφανώς έχει σοβαρό θέμα. Ατυχής συγκηρία που θέλει να μαζέψει χρήματα ενώ οι αγορές χρημάτων δεν βοηθάνε αυτή την περίοδο τις προσδοκίες της. Δεν μπορεί να καβαλήσει το 1,20€. Στόχος παραμένει το 1,14€ και κάτω για κλείσιμο σορτ.

 

ΕΥΔΑΠ

Ξαναπήγε στα 5€ και λίγο παρακάτω και αντέδρασε. Καλό σημάδι αυτό.

Αν τα ξαναχάσει και συγκεκριμένα αν χάσει το 4,90€, αυτό δεν θα είναι καλό σημάδι.

Σε γενικές γραμμές η αγορά παραμένει σε πτωτική τάση.

ο τραπεζικός παραμένει σε βραχυπρόθεσμη ανοδική τροχιά όσο κρατάει το 490.

Με 15εκ. τζίρο αυτή την ώρα δεν θεωρώ πως έχουμε πολλές ελπίδες για ψηλότερα από το 650 ΓΔ. Αναπόφευκτα θα έρθουν και άλλες πιέσεις.

Καλή συνέχεια σε όλους. Είμαστε με το δάχτυλο στην σκανδάλη.

 

Leave a Reply