Ψόφια αντίδραση ή ξεκίνημα νέας ανόδου

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”2″ ihc_mb_template=”1″ ]

Καλημέρα σας. Η αγορά θέλει πάρα πολύ προσοχή στα επίπεδα γύρω από το 780-785 ΓΔ γιατί είναι σημαντική αντίσταση και μπορεί να δούμε νέα χαμηλά από αυτά τα επίπεδα. Μπορεί δηλαδή η άνοδος από το 735 να ήταν απλά μία διορθωτική κίνηση. Δεν προηγήθηκε θετική απόκλιση της αντίδρασης που κάνουμε τώρα, οπότε για μένα οι πιθανότητες είναι να μην έχουμε δει ακόμη ΤΟ χαμηλό της κίνησης από τα υψηλά του Μαϊου 2018.

Το 785 είναι σημαντική όπως είπαμε αντίσταση. Δεν αποκλείω και σήμερα να δούμε 785-788 αλλά δεν θα κηνυγούσα την αγορά για να αγοράσω. Τώρα δεν είναι ώρα για αγορές….

Ο Τραπεζικός κινείται μέσα σε βραχυπρόθεσμο ανοδικό κανάλι. Από εκεί θα έχουμε το πρώτο σημάδι οτι κορυφώσαμε. Πως, μα με την έξοδο από το ανοδικό κανάλι. Αν δούμε 4ωρο κλείσιμο κάτω από 880 τότε θα έχουμε την πρώτη ένδειξη αντιστροφής της βραχυπρόθεσμης τάσης.

Η ΑΛΦΑ τεστάρει και αυτή πολύ σημαντική αντίσταση. Μετά έχει το 2,04€ αν σπάσει το 1,97€.

ΕΥΡΩΒ. Ιδανικά θα ήθελα να δω αυτό και να αγοράσω σε γύρισμα. Όχι εδώ πάνω.

Ο ΟΠΑΠ τεστάρει πολύ σημαντική αντίσταση στο 9,60€. Το αυτοματοποιημένο σύστημα έχει γυρίσει σε λονγκ. Ας του δώσουμε άλλη μία μέρα για επιβεβαίωση. Παραμένω λονγκ.

Τα ΕΛΠΕ έχουν δρόμο μπροστά τους για να γυρίσουν σε λονγκ, αλλά τουλάχιστον βρήκαν στην ichimoku cloud εβδομαδιαία στήριξή τους και αντιδρούν. Κοιτώντας την μεγαλύτερη εικόνα παραμένω αισιόδοξος.

Ένας συνδρομητής με ρώταγε για την ΤΕΝΕΡΓ. Συσσώρευση για να πάει ψηλότερα μου φαίνεται. To 4.90€ είναι το στοπ για τα λονγκ.

Γενικά είμαι αρκετά μπερδεμένος με την αγορά οπότε κρατάμε τις κινήσεις μας στο απόλυτο minimum γιατί αν ανοιχτούμε και είμαστε λάθος θα το πληρώσουμε ακριβά. Υπομονή και όταν έχουμε πιο ξεκάθαρα σήματα θα ενεργήσουμε ανάλογα.

 

καλή συνέχεια σε όλους

[/ihc-hide-content]

Leave a Reply