Πυ- πυ- πύραυλος…..

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”2″ ihc_mb_template=”1″ ]

Ορίστε…βρέθηκε η αφορμή για διόρθωση…..

….η αγορά με αφορμή τους ξένους κινείται προς τις 820 μονάδες…έχει σπάσει ανοδική σφήνα στον ΓΔ και τους στόχους τους έχουμε δώσει από παλιότερα ποστ.

Αν δεν μαζευτεί αυτή η πτώση σήμερα, ξεκινήσαμε για τις 800 και παρακάτω μονάδες. Ο τραπεζικός….

 

Επίσης δείχνει σημάδια κόπωσης και αντιστροφής της τάσης…σημαντικό σημείο οι 1010 μονάδες. Η ΕΥΡΩΒ όπου είμαστε σορτ πήγε όπως είπαμε το πολύ μέχρι 0,9450 και γύρισε. Θέλουμε τώρα διάσπαση του 0,89.

ΟΠΑΠ και ΕΧΑΕ ψαρέψαμε λονγκ γιατί είναι πάνω σε στήριξη.

Ο ΤΙΤΚ έχει δώσει σήμα αντιστροφής τάσης αλλά δεν θέλουμε να σπάσει τα 23€.

Η ΕΥΔΑΠ και αυτή επηρεασμένη από το γενικότερο κακό κλίμα δεν προχωράει, αλλά μπορεί να δεί και χαμηλότερα. Συνεχίζω να πιστεύω οτι μακροπρόθεσμα θα μου βγει αυτό το trade και θα ενισχύσω πάνω από το 6,10-6,17€.

Στην χειρότερη των περιπτώσεων νομίζω θα την δούμε πάλι προς τα 5,50€.

Η αγορά τόσον καιρό ανεβαίνει με ισχνό τζίρο, με ανοδικά χάσματα στις δημοπρασίες….αυτά δεν είναι θετικά σημάδια….προσοχή λοιπόν γιατί μπορεί να έχουμε δρόμο ακόμη προς τα κάτω…800-790-770….υπομονή. Πολύ σημαντικό που θα κλείσουμε σήμερα…μην ξεχνάτε οτι είμαστε ρηχή αγορά….και πολλά χαρτιά (βλ. ΒΙΟΧΑΛΚΟ) κινούνται αυτόνομα….με την ΒΙΟΧΑΛΚΟ κυρίως την πάτησα γιατί δεν πίστεψα οτι μπορεί να κινηθεί αντίθετα από την αγορά….και όμως…οπότε..κοιτάμε και την εικόνα των δεικτών και δεν αγνοούμε την εικόνα του κάθε ενός χαρτιού….

 

καλή συνέχεια

 

 

[/ihc-hide-content]

Leave a Reply