Σε αναμμένα κάρβουνα

Βοηθήστε τα παιδιά και κερδίστε 3μήνες δωρεάν συνδρομή
December 10, 2017
New year…new services…new offers
December 11, 2017

Καλημέρα…Χριστούγεννα έρχονται και όσοι μπορούν ας βοηθήσουμε τα παιδιά….για αυτά είναι αυτές οι γιορτές……κοιτάξτε ΕΔΩ πως θα κερδίσετε 3 μήνες συνδομή. Πίσω στην καθημερινότητα τώρα…..Στα τέλη Νοεμβρίου όσοι με ακολουθείτε στο TWITTER (@GreekstocksT2D) είχα αναφερθεί στο 810 ως πρώτο στόχο….και πιάστηκε….

 

Τώρα που κάναμε ένα μικρό γύρισμα και ξαναπροσπαθούμε προς τα πάνω τί; Θα έχει συνέχεια η άνοδος; Προσωπικά η αγορά ΔΕΝ γύρισε στο επίπεδο που θα ήθελα για να νοιώθω καλύτερα με τις αγορές…έτσι πιστεύω οτι όσοι έχουν τράπεζες πρέπει να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα…..Το αυτοματοποιημένο μου σύστημα έχει δώσει βραχυπρόθεσμο σήμα για πάνω….

Προσωπικά όπως είπε και σε προηγούημενη ανάλυση θα προτιμούσα να αγοράσω στο 61,8% Fibonacci retracement και να μην κηνυγάω την αγορά σε αυτά τα επίπεδα. Τι πρέπει να προσέξουμε λοιπόν; Μέγα στήριξη το 708. Σπάει και κατά 99% πάμε για 686.

Απότερος βέβαια ανοδικός στόχος είναι το 936. Όσο πιο περίπλοκη η δομή της ανόδου προς τα εκεί…τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες η άνοδος να είναι κύμα Β ή 2.

 

Περισσότερα την Τρίτη στο συνδρομητικό μου άρθρο. Για την ώρα…μερικά διαγράμματα (Το βελάκι δείχνει το πιθανότερο σενάριο)….καλό ξημέρωμα σε όλους

INLOT

 

MYTIL

 

OTE

ΕΛΛΑΔΟΣ

ΒΙΟΧΑΛΚΟ

ΕΛΛΑΚΤΩΡ

ΑΡΑΙΓ

 

 

 

Alexandros Yfantis
Alexandros Yfantis
Fascinated by financial markets, studied International Securities Investment and Banking in the UK, works as a Portfolio Manager in Greece and runs a technical analysis website. Enjoys travelling and spending time with his family and preparing for the black belt in Korean Karate.