Σε αναμμένα κάρβουνα

Καλημέρα…Χριστούγεννα έρχονται και όσοι μπορούν ας βοηθήσουμε τα παιδιά….για αυτά είναι αυτές οι γιορτές……κοιτάξτε ΕΔΩ πως θα κερδίσετε 3 μήνες συνδομή. Πίσω στην καθημερινότητα τώρα…..Στα τέλη Νοεμβρίου όσοι με ακολουθείτε στο TWITTER (@GreekstocksT2D) είχα αναφερθεί στο 810 ως πρώτο στόχο….και πιάστηκε….

 

Τώρα που κάναμε ένα μικρό γύρισμα και ξαναπροσπαθούμε προς τα πάνω τί; Θα έχει συνέχεια η άνοδος; Προσωπικά η αγορά ΔΕΝ γύρισε στο επίπεδο που θα ήθελα για να νοιώθω καλύτερα με τις αγορές…έτσι πιστεύω οτι όσοι έχουν τράπεζες πρέπει να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα…..Το αυτοματοποιημένο μου σύστημα έχει δώσει βραχυπρόθεσμο σήμα για πάνω….

Προσωπικά όπως είπε και σε προηγούημενη ανάλυση θα προτιμούσα να αγοράσω στο 61,8% Fibonacci retracement και να μην κηνυγάω την αγορά σε αυτά τα επίπεδα. Τι πρέπει να προσέξουμε λοιπόν; Μέγα στήριξη το 708. Σπάει και κατά 99% πάμε για 686.

Απότερος βέβαια ανοδικός στόχος είναι το 936. Όσο πιο περίπλοκη η δομή της ανόδου προς τα εκεί…τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες η άνοδος να είναι κύμα Β ή 2.

 

Περισσότερα την Τρίτη στο συνδρομητικό μου άρθρο. Για την ώρα…μερικά διαγράμματα (Το βελάκι δείχνει το πιθανότερο σενάριο)….καλό ξημέρωμα σε όλους

INLOT

 

MYTIL

 

OTE

ΕΛΛΑΔΟΣ

ΒΙΟΧΑΛΚΟ

ΕΛΛΑΚΤΩΡ

ΑΡΑΙΓ

 

 

 

One thought on “Σε αναμμένα κάρβουνα

  • December 11, 2017 at 9:28 am
    Permalink

    εξαιρετικος κυριε υφαντη .

Leave a Reply