Σε αναμονή

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”2″ ihc_mb_template=”1″ ]

Καλημέρα σε όλους. Μετά τα συγκλονιστικά γεγονότα  στη  Ραφήνα και στο Μάτι, προσπαθούμε να δουλέψουμε και να βγάλουμε μία άκρη με το ρημάδι που έχουμε μπλέξει. Σήμερα στις 3μιση μιλάει ο Ντράγκι οπότε η προσοχή μας μεγάλη μήπως και πει τίποτα καινούριο ή θετικό για την Ελλάδα.

Αρκετοί φίλοι με ρωτάτε τι βλέπω για τον ΕΛΛΑΚΤΩΡ ειδικά μετά τα χθεσινά νέα δεδομένα. Βραχυπρόθεσμα βλέπω πτώση προς το 1,75€. Σημαντικότατη στήριξη που ΔΕΝ πρέπει να χαθεί το 1,50-1,55€. Σε αυτή την φάση δύσκολα θα κάνει πάνω από 2,15-2,20€. Πρέπει να έρθει κάποιο πολύ καλό νέο για την χώρα που θα δώσει τρελή ώθηση σε όλη την αγορά για να σπάσει αυτά τα επίπεδα.

ΟΤΕ

Καβαλήσαμε το 10,70€ και επόμενος στόχος και αντίσταση όπως είχαμε πει το 11,05€. Οι αγορές ιδίων στηρίζουν, στον επόμενο ανοδικό κύκλο θεωρώ πως θα δει πάνω από 12€. Παραμένουμε λονγκ.

Στον ΜΥΤΙΛ μπήκαμε για ένα βραχυπρόθεσμο trade και εδώ βλέπω να πιάνουμε σύντομα τα 9€ όπου είναι η μεγάλη αντίσταση.

Στα 9€ θα πάρουμε τα κέρδη μας τουλάχιστον στα 2/3 της συνολικής θέσης. Στοπ πλέον το 8,45€.

ΕΛΠΕ

Δεν πρέπει να χαθεί το 6,80€. Έχουμε βάλει πλώρη για το 7,40€ που είναι η πρώτη σημαντική αντίσταση. Το αυτοματοποιημένο γύρισε σε ουδέτερη την τάση.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ

Κρατάει με το ζόρι αλλά κρατάει την στήριξη στο 825.  Πρέπει να δούμε τον RSI να σπάει την μαύρη πτωτική γραμμή αντίστασης. Πρώτη σημαντική αντίσταση το 890. Μέχρι τότε βολοδέρνουμε μέσα στο τρίγωνο.

 

Καλή συνέχεια σε όλους

 

 

[/ihc-hide-content]

Leave a Reply