Σε bullish momentum

Motor Oil (ΜΟΗ)

Τι bull run είναι αυτό…αθόρυβο, το πιάνεις και με έναν απλό κινητό ΜΑ, αλλά πόσοι το πιασαν τελικά; Η αγορά μας πλέον θέλει ιδιαίτερη προσοχή ξεχωριστή σε κάθε χαρτί γιατί οι μέν τράπεζες φτιάχνουν αρνητικό κλίμα, παρόλα αυτά υπάρχουν μετοχές που υπαραποδίδουν και έχοντας την προσοχή στις τράπεζες, αγνοούμε άλλα χαρτιά ή δεν τα πιστεύουμε επηρεασμένοι από το αρνητικό κλίμα εκεί.

 Θεωρώ πολύ πιθανό να έχει κορυφώσει η ΜΟΗ ή να είναι πολύ κοντά στο να αλλάξει την βραχυπρόθεσμη τάση της σε πτωτική. Μπορεί χθες να ήταν η αρχή. Η αλλαγή τάσης θα επιβεβαιωθεί με διάσπαση του 15,45€ ενώ στόχος ελάχιστος της διόρθωσης που περιμένω είναι το 13,77€ με 13€. Εκεί μέσα περιμένω να γυρίσει η ΜΟΗ. Σε αυτά τα επίπεδα δεν είμαι αγοραστής.

Ελληνικά Πετρέλαια (ΕΛΠΕ)

Το γύρισμα σήμερα προς το 4,95€ θεωρώ πως είναι απλά ένα ακόμη pull back στην νέα ανοδική κίνηση που ξεκίνησε με βραχυπρόθεσμο στόχο το 5,20-5,30€

Κυματικά δεν θα ήθελα να μπει η τιμή του ΕΛΠΕ μέσα στο 4,83€. Επιβεβαίωση αντιστροφής της τάσης θα έχουμε με διάσπαση του 4,64€.

 

One thought on “Σε bullish momentum

  • March 22, 2017 at 4:31 pm
    Permalink

    Την έπιασες την ΜΟΗ και το γύρισμα στα ΕΛΠΕ….μπράβο

Leave a Reply